Moja Crvena Zvezda
Архива

Црвено беле спремне за окршаје најбољих

Пред почетак Лиге шампиона за одбојкашице одржана је конференција за штампу на којој је присуствовао цео тим Црвене звезде. Тренер Ратко Павличевић је истакао да ће екипа наступати у знатно измењеном саставу у односу на прошлу сезону.

–Играће младе одбојкашице које тек требају да скрену пажњу на себе. Лига шампиона ће овога пута за нас бити велики изазов, па је и прва утакмица која нас очекује у Пољској против Банк БПС Факро исто то – констатовао је Павличевић.

Капитен Ана Бјелица није крила да је целој екипи пре свега императив победа.

–Код противнка игра Весна Читаковић што довољно говори о самој екипи. Без обзира на то ми ћемо играти за сваки поен, сваки сет, како би их што више освојили, па што да на крају и не добијемо утакмицу. То нам је и циљ којем увек тежимо – рекла је Бјелица.

Представницима медија се после званичног дела у коме је најављено гостовање наше екипе 30. новембра Пољакињама у првом колу лиге шампиона, обратио и директор маркетинга одбојкашког савеза Црвене звезде Зоран Аврамовић и потом и доделио плакате „Мој клуб Црвена звезда“ свима који су помогли да одбојкашице црвено-белог тима буду на врху.

– Кад је почела одбојка да се игра, од 4. марта 1945. године, кренуло се са кампањом и промоцијом овог спорта.Од тог тренутка па до данас овај клуб ствара велике играче и играчице–истакао је Аврамовић

Повезане вести

3 comments

neca нов 29, 2011 at 19:35

kad pocinje liga sampiona u odbojci za devojke ? nisam upucen jer pratim samo zvezdu i srbiju u muskoj i u zenskoj konkurenciji

Reply
CZSA нов 29, 2011 at 19:18

Je li ova desno Ana Bjelica ? 😀

Reply
Dule нов 29, 2011 at 14:57

Samo hrabro! A devojka sa slike levo neka redakciji ostavi broj telefona, javljam se 100 posto 🙂 🙂

Reply

Leave a Comment