Moja Crvena Zvezda
Архива

Просинечки: „Похвале за показани карактер“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Роберт Просинечки је након победе своје екипе над Јагодином од 3:1 изјавио:

Ово је заиста била права првенствена утакмица. Честитам Јагодини на мушкој игри, а такође бих похвалио и амбијент. Моји момци су заслужили све похвале за карактер који су показали, јер су се после 1:0 за домаћина подигли и преокренули резултат. У другом полувремену одиграли смо одлично, дали два гола, могли да постигнемо још неки, и зато све похвале момцима за друго полувреме – рекао је Просинечки.

 

 

 

Повезане вести

40 comments

Velja_FCRS нов 21, 2011 at 12:58

Meni samo nije jasno koja je uloga Evandra u timu?! Covek je nestao posle povrede….od proslog derbija!!! Ako se Kadu oporavi za derbi,ja bih igrao bez Evandra,mnogo nas gusi covek a asistencije su mu misaona imenica! Iskreno mislim da su nam male sanse u derbiju za 3 boda,Partizan ne igra nista specijalno ali su od nas TRENUTNO bolji,ko misli drugacije nije realan,nazalost.
Ne pamtim kad smo neku tekmu odigrali lagano,sigurno i bez tenzije,konstantno se nesto cupamo,igre nema nigde a pozadi smo suplji sacuvaj boze,kako ko predje pola tako nam daju gol! Mali Laza je 50% ekipe,samo da bude zdrav.
Mozete vi sad meni da lupate minuse do sutra ali to su cinjenice.Napred Zvezdo…

Reply
Dejan нов 20, 2011 at 12:39

nazalost necemo dobiti ni dinara za njega. Treba da platimo Stojicu za transfer iz Rada, a onda sta god ostane, delimo 50/50 za Stojicem…. Dilovi sa menadzerima su mac sa dve ostrice

Reply
Милан нов 19, 2011 at 23:11

Ови са званичног сајта ФК су класичне ја.аре!Ладно су ми објавили коментар (после два месеца) али су избацили једну реченицу у којој се критикује „играч“ Рељић.Ето ко севе прима плату од наше ЗВЕЗДЕ!Због чега он МОРА да игра,због Шарића,Аџића,Весића или неког другог?То би Роби морао да каже и казаће када му прекипи,јер тај Рељић нема квалитета ни са Сопот јер клинци који играју тамо су фудбалери у односу на њега…

Reply
MARKO нов 20, 2011 at 03:59

Svi pricaju o problemima, svi se zale i svi otvaraju dusu kad dobiju otkaz! Zbog toga smo tu gde smo, zbog toga nema titule 4 godine. Svi cute dok primaju platu a kad dobiju cizmu u dupe progovore kao bele lale. Pizon je cutao, cutao, cutao, nije ubacivao igrace koji ne znaju da igraju a na njemu se vrsio pritisak da te igrace ubaci pa je dobio otkaz a probleme je rekao posle toga. Tako je bilo i sa Lazeticem, dok je bio u Zvezdi cutao je i nije se zalio na Adzica iako mu nismo platili nekoliko plata, ali covek se nadao da ce produziti ugovor i nije bio u dobrim odnosima sa Adzicem ali nikada nije rekao dok je bio nas, i kad ga Adzic isprovocirao, adza mu ponudi smesan ugovor i Lazetic ode i tek onda progovori o svemu, a Lazetic je otkidao kako je igrao, ali zna se sta sleduje ako se zakacis sa Adzinojm , tako je bilo i sa Perovicem, nije pricao da smo filijala Flamenga dok je bio na klupi ali kada je otisao o svemu je pricao, i Vujadin Savic je tako pricao ne secam se o cemu ali o problemima je rekao tek posle odlazka, pa Radulovic (kondicioni trener pre Zirojevica)koga su oterali ne znam zbog cega je o problemima o fizickoj pripremljenosti pricao posle otkaza a dok je bio tu nije smeo da se pozali jer bi Adzic imao nocne more, pa Despotovic koji je otiso u Spartak dok je igrao za mladje kategorije Zvezde nije se ni na sta zalio i sad kad treba da igra za prvi tim hoce sve isvasta ali nema kad imamo svinju za sportskog direktora , pa mnogi bivsi funkcioneri koji su odlazili su o problemima pricali posle odlazka a kad su tu bili sve im je bilo kao sjajno !!! Tako ce i Robi da se zali na sve i svasta kad dobije otkaz ili kad sam ode, vi mislite da je on zadovoljan, kako da ne, mnogo toga ga nervira i nije uopste tajna da je Robi rekao pod pritiskom Adzica i Lukica da je zadovoljan kakvim igracima raspolaze, Robi jedva ceka da dobije normalnog sportskog direktora jer ovaj Adzic ne ume jednog igraca koji odgovara Robijevom stilu da dovede ! Sta vise da vam pricam cucete sve kada oteraju Robija 🙁 NAZALOST !

Reply
Марко ЦЗБГ нов 19, 2011 at 20:37

25 голова смо дали за 12 утакмица, а прошле сезоне за целу јесен свега 21… То је доказ квалитета великог Роберта Просинечког!

Reply
Ryber Palunko нов 19, 2011 at 23:16

Brate, čitaš mi misli! Danas taman razmišljam o tome, koliko smo dali jesenas, a koliko do sad. Pošto mi kradeš intelektualno svojinu, očekuj tužbu, od čije ću naplate živjeti sretno do kraja života!

Reply
ipak nam je jagodina filijala , izbacila nam relju i vilotu :D нов 19, 2011 at 19:56

Sreca u nesreci da su se povredili Reljic , Vilotic i Kovacevic … Neka preskoce sve tekme do kraja polusezone pa da se lepo pozdravimo …

Reply
Aleksandar нов 19, 2011 at 18:27

U svemu ovome je pozitivno sto ce Micko da igra stopera i Cava zadnjeg veznog… Ma sa takvom postavom ce da ih rasturimo… 4-3-3 !!! Bajko,Mikic,Micko,Li Adi,Petkovic,Cava,Kadu,Evandro,Borha,Lazovic,Kaludjerovic…

Reply
neso нов 19, 2011 at 17:50 Reply
Vladimir нов 19, 2011 at 17:22

Povlacim svoju kritiku. Treba biti realan, zvezda je danas ponovo odigrala sa dva lica. Od ocajne igre do sjajne igre… bas me zanima sta im je robi rekao na poluvremenu… Cestitam igracima pobedu!

Reply
realno нов 19, 2011 at 17:04

Robi maestro !!! 😀

Reply
Dante нов 19, 2011 at 17:39

Robi macka! 😀

Reply
Ryber Palunko нов 19, 2011 at 17:50

Robi-Wan Kenobi!

Reply
Colonello нов 19, 2011 at 18:59

Robi Prosinecki xD

Reply
Dzozinjo_91 нов 19, 2011 at 17:03

Ljudi sta je s vama sta ste se svi okomili na Mikica??..Meni je on uvek bio Ok igrac za razliku od Reljica, Petkovica i ostalih vedeta naseg kluba…Ne smaajte s Ninkovom molim vas…Jos jednom se pokazalo da je Vilota cirkus od igraca i da treba podhitno da ide sad na zimu…SVAKA CAST NA POBEDI ALI TREBA NAM KONSTANTNOST…

Reply
Ryber Palunko нов 19, 2011 at 17:57

Istina, Mikića ne treba trpati u isti koš s lijevom stranom. To što bi mi da je on bolji, prodorniji, brži, možemo okačiti kome god o rep. Očigledno je lošiji od Ninkova, ali nerijetko, ekipa ima koristi od njega. A na suprotnoj strani… haos vječni.
Istina i za Vilotića. Lako je imponovati pored Psiholjuba ili Tutankamona; pored njih imponuje i prazan prostor. On nepouzdan, Ćosić slabašan, Mihajlović – kopačke o klin. Bilo je vremena kada sam smatrao da nam je pozicija šž’štopera’ snaga, ali ti su dani projkleto prošli.

Ko-čestitam trijumf!

Reply
Dragan Kg нов 19, 2011 at 16:52

Ljudi, hoce li nam iko normalan reci zasto Reljic mora da igra??? Pa gori igrac nije krocio na Marakanu u poslednjih 20 god.!!! Ma samo da se jesenja sezona zavrsi i da se ovaj bodovni minus ne uveca, mada mi se nikako ne svidjaju ove izjave oko derbija koje citamo zadnjih par dana, izgleda kao da se svi igraci plase tog susreta. Treba odigrati muski, na noz, bez Robijevog filozofiranja i kalkulisanja. Sa pobedom ulazimo sa velikom psiholoskom prednoscu u finis ovog dela sezone, remi nam donosi nove glavobolje i strah od kiksa u nekom narednom kolu. A u slucaju… ma ne o tome ne smem i necu ni da razmisljam!!! E onda konacno odraditi ovaj prelazni rok kako treba, dovesti par kvalitetnih pojacanja, i oterati par nesposobnih i za Zvezdu nekvalitetnih igraca na celu sa alkosom Adzicem, odraditi kvalitetne pripreme, bez skupih i luksuznih hotela, vec trcanje po snegu do iznemoglosti, jer ako realno gledamo sa ovim sastavom tesko je doci do titule. Znaci zgaziti Smederevo u sredu, a onda isto uraditi i sa stokom, pa na prolece uz Bozju pomoc u pohod na titulu!!!

Reply
Ryber Palunko нов 19, 2011 at 17:58

Reljić? Pa zato što… ne’am pojma.

Reply
kole нов 19, 2011 at 18:45

zato sto je…ADZICEV SIN!

Reply
Aleksandar нов 19, 2011 at 16:41

Evo gledam na rtsu utakmicu i ne mogu da verujem sa kojim sastavom oni ulaze u tekmu… Jos onaj komentator kaze da se odmaraju za kup… Smesno… A jos nesto… Onaj Markovic je igracina i iskreno se plasim ko ce da ga cuva, jer je brz kao metak… Mislim, znam da bi ga Li Adi i Miajlovic unistili ali sam ubedjen da ce imati prednost Kovacevic… (Tu ce Prosinecki opet da pogresi)

Reply
Zvezdas away нов 19, 2011 at 16:45

Njavise se bojim da tu i ne bira Robi, pa sta mislis, u koga Robi ima vise poverenja?
U Kovacevica kojeg nije ni znao ranije niti ga trazio ili u MIcka kojeg je na svoju ruku i stavio u A tim i u kojeg polaze goleme nade i vec sad govori kako je MIcko golemi potencijal koji bi vec za godinu-dve mogao u Primeri da kida…Toliko

Reply
Ivan A. нов 19, 2011 at 16:52

Kovacevic nece igrati derbi – i Vilotic isto. Povredjeni… .

Reply
Zvezdaš Rijeka нов 19, 2011 at 17:30

Sačekaj da se vidi kakve prirode su povrede 🙂
Danas bih jedino volio da je Borha bio desno a Vešović levo..mislim da bi bilo tako još bolje..
Ako kadu bude spreman za večiti, imamo dobar izbor igrača za sredinu (Mićko,Evandro,Kadu.Čava) i krila(Borha, LAzović,Vešović)..u napad će Kaludjer, Petković je bolje rešenje od Reljića..mada, bekovi najslabiji dio tima, Petković ni jednu nije centrirao iznad pola metra, što su ovi lakoćom čistili a MIkiću svaka pob oblake…jbg, šta je tu je…NAPRED ZVEZDO

Reply
Dejan Milisic нов 19, 2011 at 16:37

Ima li neko link za kosarku?

Reply
Balkan Boy нов 19, 2011 at 16:22

@ Charger NS Cenim ja svacije misljenje ali ga pretera oko duela Jagodine-Crvena Zvezda, ako hoces da vidis namestenu tekmu gledaj Stoka-Stoka 2 na rts 2, toliko.
Ovo za Derbi se slazemo.

Reply
Aca нов 19, 2011 at 16:38

E smorili ste bre vise namesteno, namesteno, ja ne vidim sta je ono namesteno lepo su ih oduvali, onog Markvica niko ziv ne moze da zaustavi. I da je namesteno mi moramo biti bolji od njih, a prema ovome do sad na zalost nismo ! Ne mozemo protiv njih igrati jedno poluvreme a drugo ne …

Reply
r16 нов 19, 2011 at 16:41

A u čemu su to oni bolji od nas?Skuplji nisu,ne igraju bolje to je sigurno,a prvaci?

Reply
miki нов 19, 2011 at 16:43

Ae pali na grobarski forum, provaljen si! Nije problem sto ih je markovic oduvao, problem je sto ovi protiv nas kidaju a protiv stoke izvedu drugu ekipu! Sto se nase igre tice pokazalo se koliko znaci lazovic, jos ako zaigra i kadu i mali cosic se oporavi bice sve ok! Ove godine stoka nije sto je bila, zaustavis im tomica i markovica i oni su nula!

Reply
ChargerNS нов 19, 2011 at 16:55

O NJIMA ne želim da trošim reči ali uopšte. Ako mislite da igramo sve pošteno prevarili ste se. Mogu samo da kažem da sam najviše razočarao na utakmici Zvezda-Napredak kad smo se drugo poluvreme jedva isčupali a iz aviona se videlo da je ŠTELA na poluvremenu!!! Ja i nisam rekao da je ova danas nameštena, mada ima indikacija već sam mislio da kažem da je nebitna Jagodina i da se ne sme postavljati pitanje 3 boda na toj utakmici. Sve nas interesuje derbi. Ako ga ne dobijemo ne treba nam ni titula. Eto toliko!

Reply
Zvezdaš Rijeka нов 19, 2011 at 17:35

A zašto se ne bi postavljalo pitanje 3 boda??
Zar želiš ligu u kojoj možeš da dobiješ svih 30 utakmica???
U pravom prvenstvu u svakoj utakmici bi moralo da bude pitanje 3 boda i da se namučiš da do njih dođeš !!
Zvezda je danas prvo odigrala loše, u drugom je ubrzala, preuzela skroz kontrolu terena i pokazala se razlika u klasi , naravno da odmah krenu priče o nameštanju…
Pa ista ta naša Zvezda je pokazala, što svi dobro znamo ne u samo jednoj utakmici svoja dva lica…zar to znači kad nam se dese rupe u igri da i mi puštamo ???!!!
Jednostavno smo u drugom zaigrali kako znamo i oduvali ih…nije lako bunker ekipama da drže ritam 90 minuta i pokrivaju prostor….

Reply
ChargerNS нов 19, 2011 at 19:28

Ne želim ligu, ŽELIM EKIPU koja može da dobije 30 utakmica obzirom na kvalitet prvenstva i da oni zatvore oko 12 utakmica po prvenstvu.

Reply
ChargerNS нов 19, 2011 at 16:06

Svi smo znali da je dvojka kao vrata. Nek pokažu karakter u derbiju!

Reply
shumar4life нов 19, 2011 at 16:05

borac izasao u rezervnom sastavu protiv partizana!!!

Reply
Dzoni нов 20, 2011 at 12:44

zaista ste smorili sa tim namestanjem. Sto bi izveli rezervni sastav ako je namesteno? Samo bi namestili sa najboljim sastavom.
Isto kao sto se pricalo da Radnicki KG nama prodaje bodove a i Sloboda grobarima. Muka mi je vise od tih prica

Reply
Aleksandar нов 19, 2011 at 15:56

Nauci ti Kaludjera da izadje iz ofsajda, nateraj Adzica da nadje pravog beka i za nas nema zime…

Reply
Gorcilo нов 19, 2011 at 16:54

Daj vise smarate sa Kaludjerovicem,sta treba da uradi covek da bi ga prestali pljuvati

Reply
Zvezdaš Rijeka нов 19, 2011 at 17:37

Zabio je gol, to nije sporno, svaka cast na tome, ali realno decko nije nimalo inteligentan napadac!!!
pratim vec neko vrijeme, on stavrno ne prati igru nimalo osim kad ima loptu valjda..Ne jednom se desilo da čeka čistu loptu, stoji u liniji sa odbrambenim igracima i uopste ne prati i naravno ofsajd…tako naivno i bzvz..
ali opet, izgleda da boljeg trenutno nemamo….jbg

Reply
wolf нов 19, 2011 at 18:09

da ti znas bar malo o fudbalu ne bi pratio masu i samo pljuvao pojedince,da li ti primecujes da u ovom sistemu igre kaludjer nije dobio ni jednu loptu od nasih centralnih veznih i veznih,evandra,cavu itd…te lopte idu u orazno kada je on u liniji sa odbramenim igracima i onda imas jedan na jedan…koliko lopti je dobio tako?ni jednu za celu polusezonu,ni jednu…mislim na lopte tipa lazovic mikicu za gol,sreca pa je laza danas igrao vise unutra…a ako cemo vec realno koliko je pa lopti dobio i sa krila?prema tome bolje da pljujes druge,one koji u svakom normalnom timu imaju najvise asistencija,to kod nas nemaju ni cava ni evandro

Reply
nakonjak нов 20, 2011 at 14:45

A Kristijano Ronaldo ti je inteligentan? 😀

Reply

Leave a Comment