Јуниорска екипа Куглашког клуба Црвена звезда освојила је шесту узастопну титулу на екипном омладинском шампионату Србије и ушла у историју српског куглања.

На куглани на Бањици у Београду, Црвена звезда је славила са 2.280 чуњева (Бојан Кличарић 603, Павле Стојановић 583, Марко Вујовић 557 и Немања Балаћ 537).

Други су били прошлогодишњи вицешампиони, куглаши новобечејског Јединства са 2.271 чуњем (Душан Пејин 591, Ервин Комароми 520, Андриан Лончаревић 579, Чаба Заврко 581), док је треће место припало војвођанском лигашу Војводини из Бачког Градишта са 2.173 чуња (Габор Курцинак 553, Марко Ердељан 567, Данијел Томић 553, Томислав Марковић 500).

Прочитајте још  Кличарић и Јакаб јуниорски шампиони света са репрезентацијом Србије!

Учествовало је 12 екипа, сви суперлигаши су били обавезни да пошаљу јуниорске екипе, а придружили су им се два војвођанска лигаша, што је за сваку похвалу, Долина из Падине и Војводина из Бачког Градишта. Са 603 чуња играч првенства био је Бојан Кличарић (Црвена звезда). Судили су Горан Рађеновић и Дамир Плеша.

Прочитајте још  Звездини џудисти стипендисти Министарства омладине и спорта Републике Србије

Текст на сајту СД

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о