Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Одрађен први тренинг у Турској

Наши фудбалери овог јутра одрадили су први тренинг по доласку у Анталију.

Након што су јуче у вечерњим сатима стигли у Анталију, фудбалери Црвене звезде нису имали много времена за одмор. Због временске разлике у Турској наши играчи устали су у шест часова по српском, а осам по локалном времену, док је почетак тренинга био заказан за 9:30.

Изабраници Владана Милојевића радили су нешто више од сат и по времена на једном од два терена који се налазе у склопу хотела и који су им на располагању. Читав стручни штаб, као и играчи, презадовољни су условима који су их дочакали у Турској, а као најважнију ставку истичу управо квалитет терена.

Уводни тренинг у Анталији отпочео је загревањем, како би се наши играчи припремили на напоран рад који им предстоји и како би се навикли на подлогу. Након неколико истрчаних кругова прешли су на вежбе вођења лопте, уз посебне задатке шефа стручног штаба, а радило се и на контроли лопте. До краја уводног тренинга смењивали су се шева у четири групе и истрчавање читаве дужине терена.

Сунчано и топло време додатно су поправили расположење нашим играчима, па тако ни на почетку рада није изостало смеха. Популарна шева, која је увек најзанимљивија нашим играчима, и овог пута донела је много шала на рачун оних који су најчешће били у центру круга.

Све наше навијаче може да радује податак да се играчи осећају одлично, да су здрави и спемни да раде пуном паром како би у што бољој форми ушли у пролећни део сезоне.

Прва провера у Турској наше играче очекује већ сутра. У недељу ће у Анталији одиграти чак два пријатељска меча, како би сви фудбалери имали прилику да се окушају на терену. Прва провера заказана је за 15 часова, када ће одмерити снаге са Судувом из Литваније, уместо првобитно планиране утакмице са Луч Енергијом из Владивостока. Од 18 часова на програму је друга утакмица у којој ће се Звезда састати са Динамом из Бреста.

Повезане вести

Leave a Comment