Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Јуниори Црвене звезде у финалу АБА лиге

Јуниори КК Црвена звезда мтс саваладали су у полуфиналу завршног турнира јуниорске АБА лиге у Лакташима вршњаке из Будућности резултатом 63:57 (13:14, 17:16, 18:18, 15:9).

Јуниори КК Црвена звезда мтс први су финалисти Фајнал фора АБА лиге! Састав црвено-белих до 19 година савладао је вршњаке из Будућности након велике борбе резултатом – 63:57 (13:14, 17:16, 18:18, 15:9).

Током читаве утакмице виђена је велика борба и егал меч са одбранама које су биле на изузетном нивоу. Управо је игра у дефанзиви и донела кључну превагу када су изабраници Слободана Клипе подигли ниво агресивности и свели Подгоричане на само девет поена у последњем кварталу.

До борбе за трофеј јуниоре Црвене звезде су предводили Бојан Томашевић са 22 поена и девет скокова, као и Зоран Пауновић који је утакмицу окончао са 17 поена, 12 скокова и по четири асистенције и украдене лопте.

Требало би поменути да се јуниорске екипе АБА лиге по први пут састају на турниру ’’ABA Future Stars’’. Црвена звезда мтс је претходно на квалификационом турниру у Београду савладала сва четири ривала – Мега Бемакс, Цибону, Морнар и МЗТ па су се на тај начин, веома доминантно, пласирали на Фајнал фор у Лакташима.

Финале турнира је на програму у недељу од 17 часова уз обезбеђен пренос на ТВ Арена Спорт. Ривал јуниора Црвене звезде мтс биће бољи из другог полуфиналног дуела у ком се састају домаћин Игокеа и Мега Бемакс.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Republika Srpska јан 28, 2018 at 20:42

nema ni jednog igraca koji bi mogao da nesto uradi u prvom timu , i ne samo to nema ga koji ce primirisati prvom timu. to je vcrs pokazala finalna utakmica protiv mege. o treneru da ne trosim rijeci duplo golo

Reply

Leave a Comment