Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда на ЦСКА!

Жребом у Ниону одређени су парови шеснаестине финала Европа Лиге.

Црвена звезда је добила противника у наредној фази Лиге Европе!

У фебруару 2018. године, Црвена звезда ће у двомечу покушати да буде боља од екипе ЦСКА из Москве!

Биће ово први сусрет српског и руског клуба у званичним европским такмичењима!

Екипа ЦСКА из Москве је била учесник групе А Лиге шампиона, а такмичење су завршили на трећем месту, иза Манчестер Јунајтеда и Базела.

Домаћин прве утакмице требало би да буде Црвена звезда, 15. фебруара, али овај податак још увек није потврђен.

 

Повезане вести

13 comments

dusan дец 11, 2017 at 15:35

bice tvrdo, ali u ovoj fazi i ovako nema nikog lakog. ni rusi nisu srecni sto su izvukli nas tako da idemo pa sta bude. tim igra odlicno, treba da prodjemo pripreme zajedno, da se dovede jos par igraca i mozemo da prodjemo. ono sto treba da bude nasa prednost je i to sto kod nas nema moranja. sezona je vec fantasticna, i cak i ispadanje od cska ne bi tu ocenu moglo da ugrozi, a moze puno da se dobije…

Reply
Idemo Dalje дец 11, 2017 at 15:27

Napred Zvezdo mojaaaa

Reply
Hadži Dragan дец 11, 2017 at 19:23

TAKO JE BRATE,IDEMO DALJE. AKO BOG DA IDEM U MOSKVU DA PROSLAVIMO SA SPARTAKOVIM NAVIJAČIMA PROLAZ.

Reply
LA[K]I дец 11, 2017 at 14:52

Kao i protiv Krsnodara, Spare i Irtisa u kvalifikacijama opet smo izvukli zlatnu sredinu. CSKA nije ni medju jacim ni medju slabim protivnicima, taman po meri tim sa kojim mozemo da se nadigravamo. Naravno preduslov za nadigravanje je da se tim zadrzi. Pre svega tu mislim na kompletnu odbranu i vezni red, stim sto ne bih imao nista protiv da se proda Kanga, a da ga zameni npr. Ivanic kako su neki mediji preneli da ce se desiti. Takodje nebi bilo lose da nadjemo jos jedno desno krilo bez obzira da li Srnic odlazi ili ne! Bez obzira da li Boaci ide ili ne mislim da je Pesic sasvim dobar napadac i da ce moci da drzi napad ako ovaj ode. Nemojte da vas plasi protivnik. Gledao sam ih juce protiv Spartaka i deklasirala su ih braca 3:0. Nista posebno kao i Krasnodar. Podseticu taj isti Spartak koji ih je razbio 3:0, je samo 4 dana ranije pukao u LS od Liverpula 7:0! Dakle ja sam zrebom zadovoljan i mislim da bi svi navijaci trebalo da budu!

Reply
шаљив дец 11, 2017 at 14:34

достаће зависити од одрађеног прелазног рока и да нико изузев боачија из првих 11 нас не напусти .продати милића ,рикардиња ,милијаша рачића анђелка ,,ађића

Reply
Kowalski11070 дец 11, 2017 at 14:20

Ovom timu Crvene Zvezde mora da bude ambicija da prođe do plufinala LE. Mislim da je CSKA protivnik po meri, a da našim fudbalerima, koji su ostrašćeni, može da bude samo dodatna motivacija da budu bolji od partizanovog moskovskog vojnog dvojnika. Samo hrabro, jer sreća prati hrabre.

Reply
rene artoa дец 11, 2017 at 14:20

Moglo je bolje ali moglo je i gore, vazno je da su nam sanse fifti fifti.

Reply
kastiljo дец 11, 2017 at 14:10

Secam se da su ljudi ovde,ukljucujuci i mene,bili fakticki sigurni da cemo od Irtisa ispasti,pa evo dokle smo dosli…Samo jako,bez neutemeljenog straha,bez kompleksa i sa verom u sebe!!!

Reply
Suhoj37 дец 11, 2017 at 14:00

IDEMO DALJE BRE!!!

Reply
zvezdas дец 11, 2017 at 13:57

Po mom misljenju los zreb,ali i ne toliko lose s obzirom da su ostali lacio,sporting,viljareal,milan i jos jedna dve jace ekipe…idemo hrabro pa sta bude,dobro je da je prva kod nas pa da probamo da tu napravimo dobar rezultat pred revans koji ce se sigurno igrati na velikom minusu gde se oni dobro snalaze ipak i jos jedna bitna stvar je sto njima prvenstvo pocinje mislim cak kasnije nego nama tako da sigurno nece biti u formi kakvoj oni budu hteli…realno moje misljenje,sanse nisu nesto velike ali ih i te kako ima i uz snaznu podršku da probamo prvu da dobijemo bez primljenog gola i onda tamo sta bude bude…samo hrabro,neka sta da ih se plasimo nije ovo ipak kosarka pa da su izraziti i apsolutni favorit…ovde oni dolaze na noge evropskom sampionu!

Reply
шаљив дец 11, 2017 at 13:55

ДОВЕДИТЕ ПЕЈЧИНОВИЋА

Reply
Suhoj37 дец 11, 2017 at 14:00

Nik ti sve govori…kakav Pejčinović bre?!Ne mogu da verujem da pored takve atomske odbrane neko hoće da dovodi bekove i štopere. Pa bre plejmejker i napadač su nam potrebni. Odbrana može da izdrži, ali smo videli u grupnoj fazi da protiv timova kao Arsenal nema ko da daje golove.

Reply
Barani....Vjerni.... дец 11, 2017 at 13:51

SAMO HRABRO…

Reply

Leave a Comment