Moja Crvena Zvezda
Архива

Пионири до бодова за зеленим столом

Помоћни терен ФК Црвена звезда

На помоћном терену ФК Црвена звезда јуче од 12 часова требао је да се одигра заостали сусрет пионирске лиге Србије између Црвене звезде и крушевачког Напретка. Међутим до сусрета није дошло.

Млади фудбалери Црвене звезде у пратњи судија и службених лица појавили су се на терену у заказано време, а пошто се гости из „Лазаревог града“ ни након 15 минута нису појавили, судија Игор Стојиљковић је одсвирао крај меча. Извесно је да ће сусрет бити регистрован резултатом 3:0 у корист црвено-белих пионира, а остаје за анале да је ово први сусрет млађих категорија који је завршен на овај начин.

Како се сазнаје, млади фудбалери Напретка из Крушевца у Београд нису допутовали и поред чињенице да је аутобус из Крушевца био обезбеђен. Међутим, остаје велико питање зашто аутобус са играчима није кренуо на мегдан најбољој пионирској екипи Србије.

Повезане вести

7 comments

Bogi нов 5, 2011 at 11:35

„Mladi fudbaleri Crvene zvezde u pratnji sudija i službenih lica pojavili su se na terenu u zakazano vreme, a pošto se gosti iz „Lazarevog grada“ ni nakon 15 minuta nisu pojavili, sudija Igor Stojiljković je odsvirao kraj meča“.Ne znam odakle ti ova informacija posto se sudije nisu ni pojavile jer se znalo da se ekipa Napretka nece ni doci.Umesto toga je odigrana trening utakmica izmedju crveno-bele i crvene ekipe koja je pocela nesto pre pola 12.Rezultat je bio 5:5 pa su crveno-beli slavili posle boljeg izvodjenja penala.

Reply
Драган нов 5, 2011 at 12:25

Koлико знам, информација је из других медија.

Reply
Драган нов 5, 2011 at 12:26

п.с. Боги, ти радиш у клубу са млађим категоријама?

Reply
IgracNapretka97 нов 5, 2011 at 19:25

Jbg mi bi’ dosli nemoj te da mislite da nas je strah od cigana 😉
Mi smo najvise voleli da odigramo tu utakmicu da ih dobijemo i da idemo kuci 🙂 Ali situacija u klubu je katastrfalna tako da nismo imali para da krenemo na put 😉

Reply
IgracNapretka97 нов 5, 2011 at 19:32

katastrofalna*

Reply
IgracNapretka97 нов 5, 2011 at 00:38

“Kako se saznaje, mladi fudbaleri Napretka iz Kruševca u Beograd nisu doputovali i pored činjenice da je autobus iz Kruševca bio obezbeđen“ Da nam je autobus bio obezbedjen mi bi’ posli i odigrali utakmicu sa Zvezdom, ali pogresno ste informisani klub nije imao para za putovanje zato nismo ni posli.

Reply
nikola нов 5, 2011 at 00:58

jako zalosno

Reply

Leave a Comment