Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Скаутирамо за летњи прелазни рок у КК: Клавир мења гитару? (ВИДЕО)

МЦЗ и форумаши са нашег форума су овог лета скаутирали прегршт играча који би могли бити интересантни фудбалском клубу и о њима можете свакодневно читати на нашем порталу и форуму.

Обзиром да је и прелазни рок у кошаркашком клубу у пуном замаху, одлучили смо да се и ту мало „поиграмо“ и причамо о неким именима која би по нашем мишљењу можда била интересантна као појачања за следећу сезону.

Много је постављених питања ових дана, а мало одговора које са великм интересовањем ишчекује део јавности коме су црвена и бела при срцу.

Само једно од таквих везано је и за евентуални долазак двадесетједногодишњег Крушевљанина у редове Црвенe звезде, момка који је изабран од Њујорк Никса као 58. пик на недавно завршеном драфту.

Огњен Јарамаз је комбо играч покрива позиције 2 и 1, висок 192цм. Играч са одличним прегледом игре, врло агресивном одбраном.

Вероватно највећи квалитет у његовој игри је решавање ситуација један на један где често иде до краја не либећи се да атрактивно закуца.

Популарни Џери је играо за све националне селекције. Са 11 година постао је члан омладинских категорија Партизана, после којих прелази у Мегу која га шаље на једногодишњу позјмицу у Смедерево. За Смедерево у сезони 2013-14 на 26 утакмица у КЛС-у просечно бележи 18,5 поена уз 15,5 индексних поена.

Квалитет је потврдио и одличним партијама ове сезоне, а то најбоље илуструју овогодишња статистика. У КЛС-у са 228 индексних поена и са 41,5% шута из игре је четврти најкориснији играч, док је у АБА такмичењу просечно бележио 10,8 поена за 27 минута проведених на терену.

Са Мегом је учествовао у освајању купа Радивоја Кораћа, а због повреде је изостао у финалној серији АБА лиге управо против Црвене звезде. Занимљиво је да Џери свира клавир.

Све ово је било довољан сигнал да се Јарамаз нађе на ширем списку селектора Ђорђевића, као и бележницама многих клубова.

Да ли клавир мења гитару(читај Стефан Јовић) и ко ће њима дириговати остаје да стоји као једно од главних питања у овим летњим данима.

Једино сто је сигурно, Звездаши би и клавир и гитару под истом диригентском палицом, а да ли је то моуће, оставаљамо за наредне дане.

https://www.youtube.com/watch?v=G5vHHB_KC2o

Повезане вести

7 comments

Pera јул 3, 2017 at 09:31

Igrač koji bi nam sigurno dobro došao Ilić iz Budućnosti pošto je Luka otišao eto posla za klub.

Reply
Estrella Roja јун 30, 2017 at 19:59

Ne treba više ulaziti u dilove sa zalizanim jer tada Zvezdi pripadnu mrvice, a njemu ide kajmak. Bolden treba da nam bude ideja vodilja. Što se igračkih kvaliteta Jaramaza tiče, hmmm… čini mi se da je tek za nijansu bolji od Rebića, ništa više od toga.

Reply
dejo јун 30, 2017 at 17:43

Dobar odabir autori sajta MCZ za KK Crvena Zvezda nadam se da ce uprava KK Crvena Zvezda dovest u KK Crvena Zvezda jer bi dobila izuzetnog igraca sa sjajnim predispozicijama koji ce jos puno da napreduje kod trenera koji voli mlade igrace da forsira

Reply
Pera јун 30, 2017 at 17:35

Ako Miško odluči da pomogne ovo bi bilo odlično rešenje ali samo na ugovor od par sezona. Razvijati igrača jednu sezonu da bi ga neko unovčio nije pametno. Sačekajmo prvo da Jović odabere nas. A ako tako ne bude Ognjen je dobar izbor i sa aspekta srpske košarke a i njega samog jer šansa da igra Evroligu je velika u karijeri.

Reply
Србин са Космета јун 30, 2017 at 14:33

Био бито пун погодак.Одлична агресивна одбрана,добар шут за три.

Reply
kastiljo јун 30, 2017 at 14:27

Ako ode Jovic bilo bi dobro da ovaj dodje + neki amer,izraziti poenter,Botrajt na primer ili Pjer Dzekson koji je takodje bio u Cedeviti.

Reply
Hadži Dragan јун 30, 2017 at 13:54

Ukoliko je moguće, obavezno ga dovesti. Strašan igrač, sa velikom energijom.

Reply

Leave a Comment