Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Боаћи – Волим да забављам навијаче

Нову сезону у Европи Црвена звезда отпочела је победом. Залиха од три гола предности обезбедиће мирнији лет изабраницима Владана Милојевића на Малту, а чак два поготка дело су Боаћија.

— Пре свега бих желео да истакнем захвалност Богу што нам је подарио ову победу. Играли смо против добре и, слободно могу раћи, италијанске екипе. Они су били агресивни, али ми смо испоштовали све што је тренер тражио од нас, дали смо све од себе и тако смо обезбедили победу — рекао је Боаћи.

Звездин шпиц је на својој првој утакмици у новој сезони оставио сјајан утисак.

— Своје голове посвећујем Богу јер ми је он дао снаге да их постигнем, поставио ме је у правом тренутку на право место. Такође, без својих саиграча сигурно не бих успео да дам два гола и зато их посвећујем њима, као и свим нашим навијачима. Сваки гол прослављам на посебан начин, оно што ми у том тренутку падне на памет, то и урадим. Допао ми се плес, волим да играм и сада ћу тако прослављати све своје голове. Волим да забавим навијаче након лепог гола као што је то данас био случај.

Боаћи је недавно потписао трогодишњи уговор са Црвеном звездом.

— Црвена звезда је постала моја породица и веома сам срећан што сам потписао нови уговор. Презадовољан сам како се ствари одвијају за мене у Београду.

Након изласка са терена читав стадион громогласним аплаузом поздравио је Боаћија.

— Звездини навијачи су велика породица. Они су најбољи, њихова подршка је незаменљива. Енергија коју нам дају са трибина је врло важна и добра за екипу, свима нам даје самопоуздање и енергију да више трчимо и радимо напорно за екипу. Веома сам им захвалан на томе — поручио је Боаћи.

Повезане вести

2 comments

Gogi јун 30, 2017 at 17:40

Ja kad sam ovde nedavno pricao da ako ostane i bude zdrav i odigra sve utakmice u sezoni Evropa,prvenstvo kup da ima da da minimum 20 golova neki mi dodelili minuse a on vec na prvoj ubode 2 komada 🙂

Reply
Jovan јун 30, 2017 at 10:48

Strasan napadac, uvek na pravom mestu u pravo vreme, dobre fizicke predispozicije i sinoc kako je sutnuo penal golman i da je pogodio stranu nije imao sanse. Odlican, verovatno i najvece pojacanje ovog leta

Reply

Leave a Comment