Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Играчи испунили договор

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић победом је дебитовао на клупи Црвене звезде!

После утакмице, Владан Милојевић је у више наврата истакао да је задовољан пре свега односом својих фудбалера према утакмици.

— Желим прво да честитам нашим гостима на фер и коректној игри. Резултат је какав јесте, али они су јако дисциплинована екипа што сам и најавио пре утакмице. Показали су данас да добро стоје на терену, да су тркачки добри. Тражили смо тај гол и он је дошао у најбољем тренутку по нас. Уз то нам је и њихов црвени картон олакшао даљу контролу утакмицу. Имамо пред нама друго полувреме које се игра на Малти. Екипе још нису ни физички најбоље спремне, а и уиграност још увек није на добром нивоу, и ми и они имамо нове играче. Могу генерално да будем задовољан односом према игри — рекао је Милојевић, додавши да је остварено оно најважније, а то је резултат.

Ричмонд Боаћи је постигао два гола, али Милојевић ние желео да говори о појединцима.

— Задовољан сам свим играчима, и не бих волео да причам појединачно. Да би нападач нешто урадио, цео тим мора нешто да уради. Задовољан сам њиховим одговором у вези са стварима о којима смо причали. Боаћи јесте битан играч, као што су ми битни сви остали играчи. Постоје играчи који данас нису били у постави, а заслужују да добију шансу.

На крају, Звездин тренер се захвалио на подршци.

— Хвала публици, ми желимо да имамо ветар у леђа. Желимо да се боримо, да играмо, и да им вратимо на прави начин.

Повезане вести

4 comments

Otpisani101 јун 30, 2017 at 17:48

Prvo,moram da priznam da sam ocekivao vise…ali mora se priznati da su fudbaleri i trcali i hteli bolje i to je najveci kvalitet…ovde se moze sve procitati…od toga da petkovic nema pojma pa da filip stojkovic gori i od petkovica…dok je deljao grobare u cukarickom bio je dobar a sada je dunster…ne,cekajte u zvezdu ce doci bek iz reprezentacije nemacke…svasta se ovde moze procitati,pa i da je vec milojevic gori od grofa a tek3 nedelje u zvezdi…daj bre znate koliko zvezda duzna…i sada kao da zvezda moze da bira pojacanja i sve promasuje…to je za ove pare najbolje sto moze…pa i elmer tupavi jedva pobedio maltezane a kao najbolji trener u ovoj nasoj soder ligi…koliko para,toliko muzike a vi se i dalje zabavljajte na ovom sajtu i cekajte ronalda…

Reply
PETAK TRINAESTI јун 30, 2017 at 14:16

tako je brate a i Manojlović ne može da bude nama prvi golman,i Anđelković aus,Frimpong je isto karika koja će da pukne,vreme će pokazati,ne znam ko je odlučio da se odreknemo Vujaklije,a ostavimo Pavkova. . .

Reply
dejo јун 30, 2017 at 11:44

Treneru Crvene Zvezde mislim da bi trebalo da se prodaju Donald i Le Talek to je pokazala ova utakmica protiv Maltezana

Reply
АЛЕКСЕЈ1994 јун 30, 2017 at 03:19

Честитам. Свака вам част и идемо даље. Посебан осврт на Стојковића, Срнића и Милића који су ме пријатно изненадили 🙂 Боџи и Дињо страшан тандем кад се упознају. Одбрана изненађујуће ефикасна. Полако упознавање играча и ЗГАЗИ ИХ СВЕ!!!

Reply

Leave a Comment