Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Карте за финале Купа од среде

У среду, 24. маја, почеће продаја карата за финале Купа Србије.

Црвена звезда и Партизан ће на стадиону „Југословенске народне армије“ у суботу, 27. маја од 18 часова играти финалну утакмицу Купа Србије.

Карте за овај дуел биће пуштене у продају сутра, и продаваће се и на благајнама стадиона „Рајко Митић“

Термини продаје су од 10 до 18 часова, сваког дана почевши од сутра, па све док се карте не распродају. Цене су следеће:

Север — 500 рсд;

Исток — 1000 рсд;

Запад — 1000 рсд;

Црвено-бели од 2012. чекају на трофеј најмасовнијег српског такмичења, и у суботу ће бити у прилици да га освоји.

 

Повезане вести

5 comments

Delija uvek мај 23, 2017 at 23:32

Ljudi jel se karte za derbi mogu kupiti i na Marakani???

Reply
nebojsa verni navijac мај 23, 2017 at 23:08

Dobogda imali 0 gledalaca.Terza i kokeza odlazite zajedno

Reply
Crni Grga iz Mokroga Luga мај 23, 2017 at 17:43

Пошто је изгубљено првенство могао би Терза да напише неко саопштење. Одавно није?! У њему би требао сваког живог да оптужи, изузев себе лично, наравно ни случајно не би смeо помињати незаобилазног лика Блажа Раосављевића и тзв. Грофа /срећа па оде из Звезде, али је штета што са собом није повео Сикимића, Редндулића, Орландића, Анђелковића и све странце -Руиза, Ле Талека, психопату Кангу, Фрипонга, које су немилице доводили у клуб, јер их нико други на овом свету ни џабе не би ангажовао.

Звездини стратези су расипали милионе евра за фудбалске незналице.

А Блажо Раосављевић који нас је упропастио могао би да се баци на довођење нових страних бизарних фудбалских ликова као рецимо што је довео Де Силву итд.

Reply
DJOLE BARI 91 мај 23, 2017 at 17:38

HITNO FORMIRATI ADVOKATSKI TIM KOJI CE NA SUDU ZA SPORTSKU ARBITRAZU POKRENUTI POSTUPAK ZA ODUZIMANJE TITULE SRAMNOJ TUDJMANOVOJ BAGRI. NA STRANU SUDIJSKE KRADJE, BODOVI MORAJU DA IM BUDU ODUZETI ZBOG IGRANJA IGRACA BEZ DOKTORSKOG ODOBRENJA.TO JE JEDINI ARGUMENT KOJI NE MOZE BITI POBIJEN. AKO NIKO IZ KLUBA NECE TO DA URADI , SVI ODMAH MORAJU DA ODU, A NAVIJACI SAMI TREBA DA ANGAZUJU ADVOKATE. SA OVIM TREBA ICI DO KRAJA.

Reply
delije h.novi мај 23, 2017 at 17:28

zašto ne objavite izjavu Dragoslava Sekularca??? istinske legende kluba. zbog takvih je Zvezda nekad bila velika, a sada? covjek rekao istinu, objasnio sve!

Reply

Leave a Comment