Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Боаћијеви голови имају своју „цену“

Звезда је, рекло би се, у потпуности „убола“ са потписом нападача из Аталанте, Ричмонда Боаћија.

Иако је очигледно дошао у слабијој форми и неуигран, нападач из Гане је на свега 13 утакмица постигао чак 10 голова за наш тим (2 ут/3 гола Куп, 11 ут/7 голова Лига), а колико је шанси пропустио, могао је и до далеко бољег учинка, без икакве сумње.

Ипак, оваква голгетерска серија Ричмонда Боаћија има и своју „цену“. Његове добре игре нису прошле незапажено те се свакога дана појави по неки нови клуб заинтересован за услуге нашег нападача.

Последњи у низу је Локомотива из Москве, чији емисари ће гледати Боаћија током финала Купа Србије, на које би Звезда требало да се пласира након убедљиве победе од 4:1 у првом мечу. Уколико и тада остави добар утисак, уследиће и понуда руског клуба. Звезди, подсетимо, следује све преко милион евра од трансфера.

Наш клуб, ипак, жели да задржи Боаћија и за следећу сезону, али јасно је, након ње би отишао без динара обештећења те је далеко већа могућност да се понови случај Ибањез или Катаи од претходног лета, односно да Боаћи одигра евроквалификације а потом пронађе нови ино-ангажман.

Повезане вести

3 comments

LA[K]I мај 4, 2017 at 19:14

Ne mozemo mi njega da zadrzimo jer nije nas igrac. Latina odlucuje o njemu, a i tesko da bi on odbio ponudu iz Rusije zbog nase superlige. Jedino ako se kvalifikujemo u LS. Lokomotiva je osvojila kup Rusije i igrace LE, tako da ako mi udjemo u LE on sigurno odlazi, samo ga LS moze zadrzati, a svi smo svesni koliko je to u ovom trenutku realno. Mislim da je i on svestan svojih mogucnosti i da je Lokomotiva plafon sto se njegovih kvaliteta tice. Bilo bi lepo da uzmemo neke pare milion-milion ipo evra. Ako ode voleo bih da vratimo Ozegovica. Bio bi jeftin, a definitivno ima veliki kvalitet za velike stvari.

Reply
Rajčić мај 5, 2017 at 08:04

Kakvu Lš prijatelju. Mi nismo u stanju da pobedimo Napredak , Vojvodinu na način kako bi trebali bez pomoći sudija a razmišljamo o LŠ

Reply
LA[K]I мај 5, 2017 at 12:48

Vrlo dobro znam koji su nasi domeni i zato sam ovo napisao. Jedino ga LS moze zadrzati kod nas, a sanse da tu udjemo jednake su onima da Javor bude nas sampion u fudbalu. Tako da ako stigne ozbiljna ponuda iz Lokomotive ili nekog drugog ozbiljnog kluba on odlazi sigurno. Pricalo se da ga traze Vatford i Sanderlend i ako je to tacno on nece ni u kvalifikacijama ostati, jer za igraca njegovog kvaliteta prilika da igra u Engleskoj se pruza jednom u zivotu, pa makar bila i druga liga.

Reply

Leave a Comment