Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Ле Талек: „До краја сезоне морамо само да побеђујемо, све остало је небитно“

Припреме за гостовање Вождовцу које се игра у суботу од 17 часова увелико су у току на Маракани. Звездин везиста Дамјан Ле Талек истиче да његова екипа размишља само о победи.

Знам да је многима пријало то што смо нешто растерећенији ове недеље, заиста су нас претходне утакмице исцрпеле и физички и емоционално. Ипак, лично желим да што чешће играмо, прија ми тај ритам утакмица на три дана и заиста се радујем предстојећим изазовима. Терен је једино мерило и желим да смо што чешће на њему. Гледао сам Вождовац ове сезоне, заиста имају добар тим. Такође, многим екипама је тешко да играју на „крову“ због вештачке подлоге. Нисмо навикли да играмо на таквом терену, на прошлом гостовању Вождовцу управо због траве нам је било за нијансу теже, али даћемо све од себе да остваримо победу. Не тражимо никакав алиби, терен је исти за обе екипе. Желимо и морамо да победимо тако да размишљамо само о нова три бода, не о терену — рекао је Ле Талек.

Подршка Делија је оно што Звездин Француз истиче као важан покретач његове екипе.

Сада нам је подршка заиста потребна. Знам да стадион на коме гостујемо има мали капацитет, али сваки навијач нам заиста много значи. Надам се да ће нас и на овој утакмици подржати, на прагу смо да направимо нови, велики успех, зато су нам навијачи заиста неопходни. Лично ми заиста значи када чујем навијање са трибина. Посебно ми је драго што то није случај само на нашем стадиону, имамо одличну подршку где год да играмо у Србији и то је оно што Делије чини најбољим навијачима.

Ле Талек је у досадашњем делу сезона постигао четири гола.

Наравно да ми значе голови, али није ми главни посао на утакмици да се упишем у листу стрелаца. Срећан сам зато што играм стандардно и зато што нисам имао проблема са повредама. У последњих неколико година имам среће да ме повреде заобилазе, што није био случај на почетку каријере. Са таквим стварима се никад не зна, али радим напорно сваког дана како се не бих повредио и како бих био спреман да играм и да помогнем екипи.

На путу до шампионске титуле Црвеној звезди остала су још четири корака.

До краја сезоне морамо само да побеђујемо, све остало је небитно. Не занима нас резултат, важно је само да постигнемо један гол више од противника и славићемо шампионску титулу — поручио је Ле Талек.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

goran krsmanovic мај 5, 2017 at 06:51

Nikom nije jaano zasto si u prvoj postavi,po igrama koje pruzas ti si za klupu.S druge strane si stranac i kad igras ovako ,onda pedala.Nadam se da se s tobom nakon osvojene titule odmah rastajemo

Reply
maximilian86 мај 4, 2017 at 18:21

Samo hrabro se borite za te boje dve!
Svi smo uz vas, idemo po tituli!

Reply
Rajčić мај 4, 2017 at 17:45

Važna je i igra koje nemamo ti si nikakav igrač što si pokazao protiv Ludogoreca.Derbi bolje da nisi igrao kod trećeg gola groblja imalo normalan igrač je video kako te pretrčao šaltirani kao malo dete ti nisi za klub kao što je Zvezda da osvojimo titulu i da se igramo razlaza.

Reply

Leave a Comment