Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Божовић: И даље све у нашим рукама

Тренер Црвене звезде по завршетку 154. вечитог дербија, истакао је да је противник заслужено победио и да се разлози пораза његовог тима крију у већој агресивности и жељи ривала.

Честитам црно-белима на заслуженој победи. Мислим да је дерби био добар. Психичка предност је била на њиховој страни јер нису имали шта да изгубе. И даље држимо судбину у својим рукама. Имамо још шест мечева, шест финала до краја првенствене трке. Верујемо у титулу и даље. Морамо да покажемо карактер и заједништво како бисмо дошли до циља — истакао је Миодраг Божовић.

Шеф стручног штаба актуелног српског шампиона додао је и да нема шта да замери својим играчима када је борбеност у питању.

Оба тима су желела победу, али мислим да је ривал био агресивнији и борбенији. Виђено је много дуела, фаулова, шанси, грешака… Свега онога што чини дерби. Било нам је тешко да се носимо са Тавамбом физички, јер је добио много ваздушних дуела, после једне такве ситуације постигао је и гол. Опет кажем, верујем у титулу јер све зависи од нас и док је тако, надам се одбрани наслова шампиона.

Текст на сајту СД

Повезане вести

21 comments

ivan niksic апр 20, 2017 at 01:37

Niti drzis sta u tvojim rukama, niti u svojim gacama, niti u glavi. Umjesto da vec sinoc ucinis jedini castan i ljudski potez a to je ostavka i da se u tisini povuces i odes posle debakla i samaranja od strane g-dina Nikolica i Partizana, vec po treci put zaredom, posle bruke u Evropi – Kairat, Ludogorec i Sasuolo, sto je uslovilo velike finansijske i druge stete, pored nebuloznog i sumanutog izbora i dovodjenja igraca koji su dolazili kao na traci uz pompu i fanfare a odlazili neslavno i opet uz finansijsku stetu na racun Zvezde, pored toga sto NIJEDAN vazan i jaci mec nije dobio niti u Evropi niti u ligi, mislim na zadnje derbije protiv Partizana, jedinog pravog takmaca, i pored kayastrofalnih rezultata i jos katastrofalnije i ocajne igre, brz glave i repa, kada Ristica veznog forsira na silu na beka, kad Srnica nema ni na klupi, ali zato Ruiz moze i povrijedjen i nikakav da igra, i jos koliko toga da ae navede, ovaj vajni i tzv. trener i dalje ima obraza da jos ostaje u Zvezdi i da jos kaze (valjda se opet sali) da je nesto u ,,nasim“odn. njegovim rukama. ovakvog trenera i ovakvo ruglo i situaciju Zvezda prvak Evrope i svijeta nije zasluzila. ovakvo skrnavljenje svetinje kao sto je Zvezda nije normalno. ovo navijaci Zvezde, samo njih nekoliko miliona nisu zapamtili niti zasluzili. ako Zvezda uzme titulu to svakako nece nikako ni pod tackom raznom biti ni najmanje zasluga laznog i damoproklamovanog i nicim izazvanog trenera Bozovica, pa cak ni greskom, vec zasluga ,,visih sila“ i njihove logistike, ali se naravno nece libiti niti ustezati da to pripise sebi i da to prikaze kao svoj uspjeh. pravi i istinski trener i covjek posle neuspjeha, losih rezultata, kardinalnih gresaka podnese ostavku i ode sa mjesta trenera i nekog nizerazrednog kluba, a kamo li sa klupe najveceg i najboljeg naseg kluba i nekadasnjeg evropskog i svjetskog velikana Crvene Zvezde. Sram te bilo Bozovicu kao trenera od g..ice ka obraza nemas! Sram te bilo!

Reply
Kalderon апр 19, 2017 at 23:52

Malopre sam pogledao crnu tacku i sudija doslovce kaze Leonarddo je morao da dobije crveni, a Talambin gol cist ofsajd jer je na gol liniji bio jedan zvezdin igrac kojeg je ometao Leonardo da izbaci loptu i tako direktno uticao na igru.

Reply
Goran апр 19, 2017 at 18:45

Kidaj,cupaj,grizi za sveti crveno beli dres gazi svih 6 do kraja i da osvojimo titulu a onda minimum 6 a mozda i vise utakmica u Evropi bar LE da se izbori uz nekoliko pojacanja sve je moguce,samo hrabro gazi Zvezdo sve u nizu…

Reply
dejo апр 19, 2017 at 18:28

Moju podrsku vise nemas odavno Grofe jer si premnogo utakmica izgubio napravio si gubitnicku Crvenu Zvezdu koja se boji da zaprijeti protivniku bilo kojem ,sve derbije sto si igrao Grofe si izgubio pogotovu boli kad Crvena Zvezda gubi derbi na svom stadionu ,zbog svega ovoga hocemo da vidimo tvoju ostavku u Crvenoj Zvezdi Grofe pa da dodje Rajevac ili neko od mladjih trenera u Crvenoj Zvezdi nego potrebna je Hitna Privatizacija Crvene Zvezde ocistit Crvenu Zvezdu prije Privatizacije vodje privest iza resetaka i zatvorit ih na dugi niz godina tamo a kad se vrate iz zatvora zabranit im isto da dolaze na stadione po Srbiji uz sve ovo obavezno napravit kamere na sve stadione po Srbiji a na onima koji ne mogu da se stave kamere ugasit ih jednostavno ,obavezno treba da postoji sporstki sud zbog huliganizma da bi se vratili pravi navijaci u Crvenoj Zvezdi to treba da napravi drzava Srbija ne smiju huligani da budu jaci od drzave Srbije ,http://supersport365.com/fudbal/Nacionalni/61746/gde-ste-delije-sok-na-tribini-za-navijace-zvezde-foto.html ovo sto pitaju huligani vodje prvo oni treba da zavrse iza resetaka pa ce dolazit pravi navijaci ne samo na sjevernoj tribini nego ce i zapad i istok bit puni

Reply
Apostle Serbian апр 19, 2017 at 19:24

Protiv Spartaka iz Moskve blatili ljude koji su na zapadu i isoku. Sada poceli i one koji dolaze na severu. Pogubili su konce…. A, mogli su da napisu jednostavno: Hvala sto si dosao, molim te podrzi zvezdu i u ostalim utakmicama“. Mislim da bi to imalo vise efekta. Ovako je kontra produktivno.

Reply
Zzvveezzddaa апр 19, 2017 at 16:53

Не бих да улазим у критику никога на самом почетку. Сви звездаши виде да је ово за наш клуб била једна јако лоша утакмица. Не боли ме пораз толико колико ме боли немање воље и душе код играча. Ма и такмичарског безобразлука и фудбалског ината. Петлићи се уче да гризу, отимају, да се боре. Оваквим приступом се вероватни може победити велика већина прволигашких клубова и то је све. Шта даље, може се бити и први и шта даље. Вероватно опет довести 7-8 странаца и опет са њих пола прпмашити, бацити паре. А деца која су селектирана као најбоља што Cрбија има опет на маргине и све у круг. А странци не осећају дерби, и не живе за њега. А дуг опет исти а можда и већи, ко то зна.
И шта даље. Европа са оваквим системом ни близу, да не кажем предалеко, домаћих играча све мање. Улажеш у играча, развијаш га, пратиш годинама на свим пољима и не даш му шансу да сазрели. Уступиш га неком другом да код њега дозри. Јадно и бедно не домаћинско пословање.
ЈАДАН ТИ САМ ЗВЕЗДО МОЈА КО ТЕ ВОДИ И НА КАКВЕ СУ ТЕ НИСКЕ ГРАНЕ ПОСТАВИЛИ.Тебе која си ми много радости донела, тебе коју полако урезујем у срце мом 4-годишњем Лазару као што те је и мени мој покојни отац урезао.

Reply
ivo апр 19, 2017 at 16:50

Dzaba titula Božo,ovakvom igrom ćemo dobiti po nosu čim ga „promolimo“ u Evropi.

Reply
dejo апр 19, 2017 at 14:59

Hocemo kompletne promjene u Crvenoj Zvezdi to znaci Hitna Privatizacija Crvene Zvezde da konacno smogne snage drzava Srbija i da se privedu pravdi vodje huligani koji su rak rana Crvene Zvezde ,Crvena Zvezda placa ceh sto se dupusta da ti huligani joj rade o glavi vodje zato prije Privatizacije treba ocistit Crvenu Zvezdu od huligana tako sto ce oni zavrsit iza resetaka sa jakim zatvorskim kaznama i da im se zabrani pristup svim stadionima u Srbiji do bi bilo dobro za Crvenu Zvezdu kamere su neophodne na sve stadione u Srbiji ,iskreno Arena je trebala da pokriva sa vise kamera derbi Crvena Zvezda Partizan ,potreban je novi trener Crvenoj Zvezdi i novi strucni stab u cjelini ,za sportskog direktora ne treba da se nalazi onako radi reda na tom mjestu vec bivsi igrac ili ako ce da trener Crvene Zvezde bude menadzer kao Muslin naprimjer da dovodi i da rece meni ne trebaju ti igraci da ima kompetnu slobodu u radu al ima i ovako nego se samo brise pozicija sporskog direktora kao sto je sad al bi bilo bolje da jedan Jugovic bude sportski direktor Crvene Zvezde i da bude Privatizovana Crvena Zvezda

Reply
otpisani101 апр 19, 2017 at 13:32

Moramo pogledati istinu u oci…grof nije trener za zvezdu i nema dalje…nijednu vrliku utakmicu nije dobio…stalno menja tim i nikako da igra sa dva napadaca…kanga mu je najbolji u ligi a leonardo nije…opet kukavicki derbi i opet poraz…vreme na kraju sezone da se raskine ugovor i trazi trener koji igra ofanzivni fudbal…kada kod smo cuvali rezultat mi smo izgubili…kakav je grof trener kada se plasimo svakog derbija…grofe napolje…

Reply
Kalderon апр 19, 2017 at 12:43

Glavni problem stigao za naplatu, svakih pet dana igraci dobijaju po dva tri dana odmora,sta bi sa Donaldom covek jeo zivu decu sada ne moze da se pohvata koji pad kod njega u igri.Neki konflikt u ekipi postoji prvo oko penala u ekipi mora biti autoriteta ne moze Kanga da drzi Lunetu lekcije bez obzira kako Lune igra.Otkud onda Ruiz izvodi penal.Milosevic je trebao da igra beka.A golove sto smo primili zona ono prima, a onog coveka Kahrimana staviso na stub srama za manje greske.Stavio Kangu u zivi zid a covek se oblaci na decjem odeljenju.

Reply
Verni do groba.Br.Cg. апр 19, 2017 at 17:16

Slazem se za kahrimana…

Reply
vladimir апр 19, 2017 at 12:36

e moj treneru,pametni ljudi kad nemaju sta da kazu,cute.Posle onog sinoc svaka tvoja rec je suvisna,sm mozda rec OSTAVKA

Reply
josif апр 19, 2017 at 12:31

Sta reci a dase neponavljamo po stoti put.Jednostavno Bozovic nije trener koji moze da vodi Zvezdu,odnosno nemoze da postavi bilo kakvu igru ekipe koja nema niti jednog individualca tipa KaTAIJA koji moze sam da resi situaciju kao bezbroj puta.Sada je upitno dali mozemo da odbranimo titulu koja je svakako bitna.To sto neki ovde palamude stace im titula bez pobede u derbiju veze sa zivotom nemaju.Istorija se ispisuje samo trofejima,ko pamti pojedinacno sem glupi statisticari.Sto se Grofa tice polako da pakuje kofere,zajedno sa LeTalekom,Ruizom,Frimpongom,Petkovicem i Srnicem.I Ristic i Plavsic nisu nesto ali mozda uzmemo koji dolar za njih ako ne mogu da budu medju 18 i sledece sezone za koju je izvesno da mora opet rekonstrukcija koju ce raditi neizbezno novi trener.Zadrzati Kangu,Donalda i Boacija i mladog brazilca iz OFK ako valja,ostali stranci netrebaju ionako od sledece pravo igranja imaju sao 4.Dovoditi samo domace igrace,po mogucnosti povratnici i najbolji iz lige koji osecaju zvezdin dres,ovo sto se sada desava je katastrofa.Pozz.MKd

Reply
Goran Belgija апр 19, 2017 at 11:25

Ljudi,partizan je trenutno bolji od nas to stoji,ali stoji i da smo mi jos uvek na prvom mestu!!!!Apelujem na svu zvezdasku javnost da se ujedini i da se nepljuje i da se spasi prvenstvo dok jos moze,Ne moze niko da me ubedi da prvenstvo nije bitno ako nemamo tim za Evropu.Pa ako groblje osvoji titulu imaju jako dobar koficijent u evropi a bogami i cesto srecu na zrebu,igrace u najmanju ruku ligu evrope a moguce i ligu sampiona sto znaci opet duga dominacija,pa zar treba opet 6god titulu da cekamo?Drzimo sve u svojim rukam glavu gore i idemo svi zajedno jako do titule a posle sta bude.Nismo ni mogli bolje protiv bugara oni su jako dobra ekipa i dobro smo se nosiliI da nismo glup gol u bugarskoj primili drugu bi danas pesmu pevali,zaato idemo SVI ZAJEDNO UJEDINJENO ZA NASU ZVEZDU

Reply
Dally апр 19, 2017 at 10:26

Da bi sve bilo u našim rukama, ti si još sinoć morao dati ostavku! Trener nisi, to se vidi po amaterskoj igri a nisi ni menadžer, jer ko bi iole normalan dovodio Fibela, Mouče, ruiza… karikature od igrača. Tvoju nestručnost pokušavaš da zamažeš nadmenošću,prepotencijom…oterao si sa tribina mnoge prave navijače, jer ovo što mi igramo nije fudbal, to je komedija.

Reply
Vuja NBG апр 19, 2017 at 10:13

Šta će mi titula bez pobede nad Franjevcima.Idi Grofe ako imaš obraza.

Reply
Nikola апр 19, 2017 at 10:52

Ne budi glup molim te. Naravno da je titula vaznija. Problem je sto nikad vise stranaca u timu a nikad gira igra. Najbolji trener za zvezdu je lalat. Rastao bi zajedno sa klubom, isto kao sto je i radonja sa KK

Reply
Nikola апр 19, 2017 at 10:10

Necu da pljujem po grofu iz prostog razloga zato sto sam prosle godine bio na severu i skandirao mu da ostane, samim tim bih pljuvao po sebi. Najveca greska je sto cemo opet popusiti u evropi. Grof nas napusta na leto osvojio ili ne osvojio titulu, stranci ce otici kud koji mili moji, somaci ce raskinuti ugovore. Znaci mi na leto ponovo stvaramo tim i ponovo novi trener. Sta to govori? Totalna neuigranost. Ne znam na koju foru, da li su mucke ili cista posla, ali KK je vratio dug i sad je stabilan klub. E tako mora i FK uraditi

Reply
Ivan апр 19, 2017 at 09:56

Osvojićeš titulu jer ti je dr terza sve zatvorio osim derbija, i kup ćeš osvojiti ako Vojvodina prođe groblje, u finalu da nam padne groblje razbit će nas ko bugarsku skupštinu, i prošle sezone derbi na stadion groblja 3-1 dobili smo ih što smo imali Zorana Lončara pomocnog trenera groblja koji je svom šefu terzi dostavio taktiku , zato Zvezdaška javnost treba da zna istinu i samo istinu.

Reply
Deks апр 19, 2017 at 09:33

Pola igrača što nisu igrali tražiće sporazumni raskid ugovora i klub neće dobiti ništa a oni što su „igrali“ celu sezonu nisu nikoga ubedili da vrede tako da će otići takođe za ništa, Ristić je unakažen na beku tako da koliko smo mogli da dobijemo za njega dobićemo nešto, igru nemamo, tim nemamo i pitam se gde je tu domaćinsko poslovanje !?

Reply
žarko апр 19, 2017 at 08:55

E vidiš ja se ne nadam tituli. Šta mi imamo od titule? Kvalifikacijine kvalifikacije za Ligu Evrope gde ćemo ispasti od nekih Maltežana, more nosi se nabeđena crnogorčino!

Reply

Leave a Comment