Moja Crvena Zvezda
ВажноДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Луковић: Болан пораз, али први смо

Капитен Црвене звезде Александар Луковић после утакмице са Партизаном изјавио је да је пораз болан, али да Звезда и даље све држи у својим рукама.

Честитам екипи Партизана на победи. Мислим да су у првом полувремену били бољи, да су имали озбиљније шансе. У другом делу смо дали гол на време, и чинило ми се да имамо шансе да добијемо утакмицу, али када смо примили други гол, већ је било теже. Била је борбена утакмица, имало је шта да се види, а нажалост по нас, изгубили смо — рекао је Луковић.

Покушао сам да избацим лопту, али она је већ ушла у гол. Примили смо тај гол у тренутку када смо играли боље од Партизана. Покушали смо да се вратимо, али нисмо успели, и примили смо тај трећи гол. Морамо остати мирне главе јер и даље све од нас зависи. Пораз је болан, али и даље све држимо у својим рукама. Важно је да останемо уједињени и да покушамо да извучемо поуке. Играће се на свака три дана, и мислим да је добро што су утакмице тако близу — резонује Луковић.

Наш капитен не сматра да је Партизан тактиком изненадио.

Није нас изненадила тактика. Не бих се сложио да су били бољи, мада јесу имали боље шансе од нас. Данас смо ушли боље у дерби, за разлику од неких претходних утакмица. Партизан је данас успео да искористи своје шансе.

Текст на сајту СД

Повезане вести

6 comments

Goran апр 19, 2017 at 18:47

Ajde sad iako si mator i ne mozes vise da igras dobro kao pre bar kao kapiten digni ekipu,svi slozno i pobede do kraja i nova titula,gazi bre!

Reply
Србин са Космета апр 19, 2017 at 20:51

Да ли си ти нормалан?
Он да дигне екипу.Он од синоћ више не би смео да обуче дрес и стави траку на руку.Он је прошлост.Ако мало воли нашу Звезду,сам ће се повући.

Reply
Goran апр 20, 2017 at 20:05

Citaj malo izmedju redova jbt i ti ovi slepci gore sto minuse udaraju ne kapirate nista,mislio sam da posto je vec kapiten i ima solidnu karijeru iza sebe da ih ohrabri recima,ne mora da igra ali da ih naprzi recima kao onaj Ilic sto ima 50 godina naprzi one u smrditizanu kad nesto kaze slusaju ga kao robovi…

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 19, 2017 at 11:56

ti da si posten i da imas i malo obraza povukao bi se sam jel si obican rekreativac

Reply
Vuja NBG апр 19, 2017 at 10:14

Ajd ti lepo u penziju i povedi i svog kuma.

Reply
Rajčić апр 19, 2017 at 10:10

Lukoviću priželjkuješ zgusnut termin zbog vaše sjajne fizičke kondicije? Ili i ti si upoznat da nam je Terzić sve zatvorio, i nadaš se da će glodari u tako zgusnutim mečevima kiksnuti.

Reply

Leave a Comment