Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

У петак два тренинга

Екипа Црвене звезде данас је ушла у тродневни мини-циклус нешто напорнијих тренинга. Данас, као и у недељу, црвено-бели ће тренирати два пута дневно, док ће сутра имати један тренинг.

Звездини играчи су у петак преподне поново били подељени у две групе. Прву су чинили фудбалери који су јуче играли утакмицу против Олимпије, док су у другој групи били сви остали. Друга група је увежбавала акције са акцентом на промену стране терена током напада, односно реализацију.

Преподневни тренинг је пропустио Канга због температуре, а повређених нема упркос грубој игри Звездиног ривала у претходној утакмици.

Преко викенда, Звезда ће тренирати у старој бази од прошле године у месту крај Пафоса Јероскипу, јер Пафошани играју утакмице па ће стадион бити заузет.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

NESO HADZIJA феб 3, 2017 at 19:09

sve moje duzno postovajne prema bozovicu ja kao navijac i pre svega kao covek gledao sam trenirajne i rad jednok stankovica zeca a u skople jendok bobeka visnevca dojcinovskok svi trenizi radili su dva puta na danu prepodnevni trening trcajne a drugi popodne grupno po celom terenu odbrana posebno a napad posebno a kod nasek bozovica jedan put na dan necu i ne mam nista na glavi da izigravam strucnaka i trenera ja sam samo jedan navijac zvezde ali ovo prvi put da citam sta bozovic pise i za to nam je ekipa dovolno ne spremna i naj vaznije u igrana nemoguce jedan klub kako je nasa zvezda da nema izraziti strucnak toest kondicijoni trener koj ce da bude odgovoran za fisicku spremu fudbalera molimvas sa ovom predlogom da me ne svatite pogresno hfala vam

Reply

Leave a Comment