Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Радоњић: „Вече за уживање!“

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић на конференцији за медије у „КОмбанк Арени“ најавио утакмицу са актуелним прваком Евролиге, екипом ЦСКА. Карата још увек има у продаји, интересовање за меч огромно.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у четвртак од 19 часова актуелног првака Европе, екипу ЦСКА,а пред овај дуел тренер црвено-белих Дејан Радоњић одржао је конференцију за медије на којој је говорио о предстојећој утакмици са „армејцима“.

Екипа ће у среду увече тренирати у време одигравања утакмице, док екипа ЦСКА стиже у Београд у среду увече и тренираће само на дан утакмице.

Дејан Радоњић, тренер КК Црвена звезда мтс:
Годину која нам је за понос завршавамо утакмицом против првака Европе. Сигурно да нам следи још једно велико кошаркашко вече. Анализа ове утакмице није тешка, долази нам у госте ЦСКА главни претендент да освоји, односно да одбрани титулу првака Евролиге. Екипа која је претрпела минималне промене у односу на прошлу сезону, отишао је један играч, дошла су двојица, а задржали су своје најбоље играче. Тим који игра сјајно, сви знамо да их предводе Теодосић који доминира ЕВролигом, ту је одмах и Де Коло који је био сјајан до повреде, али је одмах у првом мечу по повратку на терен био међу најбољима. Поред њих двојице, ЦСКА има толико квалитетних играча, да су и без Теодосића добијали утакмице. Екипа која постиже преко 90 поена у Евролиги, и има преко 20 асистенција по мечу. Они су фаворити, играли су овом амбијенту пре 8 месеци, дакле имају искуство играња пред нашим навијачима, али то не умањује нашу жељу да добром игром будемо конкурентни. Верујемо у оно што ми можемо, и да заједно са нашим навијачима дођемо до нечега што би нам на крају године донело огромно задовољство – рекао је тренер Радоњић и додао да су сви играчи здрави и спремни за утакмицу у „Комбанк Арени“.

Интересовање за меч је огромно, у продаји још увек има карата за партер Б и ниво 400, а карте се могу купити на свим благајнама Евентима и онлине на сајту партнера црвено-белих.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment