Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Нови календар КК Црвена звезда мтс у продаји!

Нови календар КК Црвена звезда мтс у продаји од уторка у просторијама клуба на Малом Калемегдану и путем интернета, по цени од 380 динара.

КК Црвена звезда мтс представио је у понедељак на новогодишњем коктелу у нови календар нашег клуба за 2017. годину.

Идентитет једног клуба у једној години је и календар који краси многобројне зидове у многим домовима. Када за један клуб навијају милиони људи, као што је то КК Црвена звезда мтс, онда прављење новогодишњег календара и то оригиналног по много чему, није једноставан посао. Ове године КК Црвена звезда мтс направио је корак даље у том смислу, и уз помоћ овогодишњег лауреате „ЗВЕЗДАШ НАД ЗВЕЗДАШИМА” Др Немање Лекића, који већ годинама црта ликове играча Црвене звезде, направио је заиста посебан и јединствен календар који је својеврсни стрип, у коме су црвено-бели јунаци са паркета, сада и заиста претворени у јунаке из стрипова и филмова. На тај начин су Звездини хероји са паркета добили ново рухо:

Стефан Јовић – Супермен поседује специјалне моћи, а то су надљудска снага, нерањивост, летење и рендгенски вид. Бржи од метка, снажнији од локомотиве, у стању је да прескочи највишу зграду. Човек од челика.

Чарлс Џенкинс – Вулверин је ћлан „X-man“-а са надљудским рефлексима, са способношћу регенерације и скелета од адамантијума што га чини неуништивим.

Нејт Волтерс – Флеш је најбржи човек на свету , осим брзине одликује се и особинама да мисли и реагује муњевитом брзином.

Огњен Кузмић и Милко Бјелица – Тор и Локи су браћа, богови и наследници Асгарда. Док се Тор истиче снагом, Локи проблеме решава лукавошћу и искуством.

Лука Митровић – Капетан Америка је вођа Осветника јер је поред својих борбених особина рођени вођа.

Дејан Радоњић – Ник Фјури је директор организације „SHIELD“ која штити свет од многобројних непријатеља. Изузетан је тактичар и мотиватор. Ту је и Звездин стручни штаб који “чува леђа“ Дејану Радоњићу и то у саставу: Физиотерапеут Милорад Ћирић, тим менаџер Небојша Илић, помоћни тренери Саша Косовић, Велибор Радовић и Никола Бирач, као и кондициони тренер Драган Гачевић.

Немања Дангубић – Фалкон је члан Осветника који захваљујући својим крилима има способност да лети, а нешто слично виђамо када наш Данга крене на закуцавање.

Марко Симоновић – „Deadshot“ је изузетан атлета и непогрешиви стрелац. Наш Симке је нанишанио све трофеје тако да противници чувајте се.

Бранко Лазић – „Thing“ поред коже која је сачињена од камена и чини га неуништивим. Одликују га и надљудска снага и издржљивост, а све су то особине које поседује наш Лаза. Једино се разликују по томе што је „Thing“ члан Фантастичне четворке, а Лазић Фантастичне дванаесторке.

Марко Гудурић – „Nightcrawler“ је члан „X-man“-а , познат по својој спретности, агилности, рефлексима и способношћу телепортације што га чини неухватљивим за његове противнике.

Звездина будућност – Популарни “Bubble heads“: Огњен Добрић, Петар Ракићевић и Бориша Симанић представљени су у виду карикатура. Они ће у 2017. години правити неке од првих корака ка уласку у ред Звездиних суперхероја.

Хероји прошлости – Небојша Поповић, Александар Гец, Срђан Калембер, Зоран Мока Славнић, Љубодраг Дуци Симоновић, Владимир Цветковић, Бобан Јанковић, Небојша Илић, Саша Обрадовић, Игор Ракочевић и Милан Гуровић. Немања Лекић је осмислио њихове ликове и они представљају Звездин понос и прави мотив за садашње и будуће генерације да уђу у ред легенди клуба са Малог Калемегдана.

И прве реакције након летимичног прегледа окупљених на коктелу, ал ии реакције самих играча биле су показатељ да је календар КК Црвена звезда мтс за 2017.годину „пун погодак”!

Још једна потврда стигла је и дан након коктела, јер су се бројни навијачи нашег клуба распитивали где и како могу да купе нови календар, који се појавио у слободној продаји у уторак у просторијама клуба на Малом Калемегдану, а продаваће се и током утакмице Црвена звезда мтс – ЦСКА на штандовима „FAN STORE“ у „Комбанк Арени” на нивоима 200 и 400.

Нови календар можете наручити и онлине на сајту www.kkczstore.com, а такође и поручити телефоном 011 3284-780 и путем мејла: sales@kkczstore.com

Цена календара је 380 динара.

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment