Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Јевтић: Жеља за победом већа од умора

Због обавеза у ЦЕВ Лиги шампиона, одбојкаши Црвене звезде ће у среду (18,30 часова) одиграти последњи меч 4. кола Суперлиге Србије које се играло протеклог викенда, а ривал црвено-белих је Нови Пазар.

Након две исцрпљујуће утакмице против Селвера и пласмана у наредно коло Лиге шампиона одбојкаши Црвене звезде се окрећу обавезама у домаћем шампионату.

Надам се да ћемо поновити игру из мечева са екипом Селвер из Талина и да ћемо дати све од себе, јер једино тако можемо доћи до победе. Морамо да будемо бистре главе и да одиграмо најбоље што можемо. Нови Пазар је веома добра екипа, што је показала и у прва три кола Суперлиге. Против њих смо играли две пријатељске утакмице током припрема и својим играма су показали да ће и ове године бити у врху табеле, као што су били претходне сезоне – изјавио је Предраг Јевтић, либеро црвено-белих.

Одбојкаши Црвене звезде не знају за умор, иако имају тежак и густ распоред мечева.

Сви смо спремни за овај дуел. Умор јесте велики, али је жеља за тријумфима већа и надам се да ће та жеља на крају и победити – закључио је Јевтић.

Утакмица 4. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Новог Пазара игра се у среду 9. новембра од 18,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Горан Градински и Дарко Савић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment