Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

У недељу против Локомотиве

ФК Црвена звезда ће у недељу бити гост Локомотиве из Пловдива, када ће одиграти пријатељски сусрет поводом 85 година од оснивања бугарског клуба.

„Газда Локомотиве Константин Динев и ја смо очито погодили правог ривала за прославу рођендана. Распродали смо стадион, долазе нам многобројни гости из света спорта, али и естраде, политике, на челу са председником државе „, рекао је спортски директор Локомотиве Бранко Миловановић.

Утакмица се игра од 14 сати по нашем времену, а вреди истаћи да ће на стадиону бити и председник Бугарске Георги Парванов.

 

 

 

Повезане вести

14 comments

Теша_Делија!!! окт 5, 2011 at 18:25

Svi u Plovdiv, borba za titulu se nastavlja 😀

Reply
DEJAN окт 5, 2011 at 13:52

Pa naravno da je Bugarska u transu, nismo mi mali partizan da nas niko ne doceka 😀

Reply
Stex_CZV окт 5, 2011 at 15:48

danas smo u Takovu, prijateljska utakmica: Vodimo 2:1 strelci Evandro i Mezenga. Kadu promasio penal, Petkovic dobio crveni karton, primili ga iz penala… Za sada je to to 😉

Reply
lazar окт 5, 2011 at 15:54

3:1 Bruno je opet pogodio …

Reply
Nenad окт 5, 2011 at 12:44

sta ste najali na coveka kao da je on za sve kriv…
On svoj posao radi savrseno, on da ima 10 miliona za prelazni rok, doveo bi on dobre igrace ali nema i dovodi najbolje moguce za te par kojima on raspolaze…

Reply
lukascg окт 5, 2011 at 12:43

bice x-1. Po kvalitetu smo slicni, ali oni su domaci.

Reply
realnost окт 5, 2011 at 12:23

i ovi ce da nas osure… Adžicu ODLAZI!!!

Reply
Mladjen окт 5, 2011 at 11:18

Pa to je problem…sto mi i dalje mislimo da smo nesto veliki,i da svi lude kad cuju za zvezdu….i svi starhuju od nas….e to je zalosno…trebali bi da cutimo i da se pokrijemo usima..pa kada budemo igrali makar grupnu fazu lige evrope…mozemo nesto da kazemo…

Reply
zex окт 5, 2011 at 12:05

Kakav glup komentar. Ovde se ne radi da mi mislimo „da smo nesto veliki“ vec to je misljenje drugih… A Zvezda je velika,bice i ostace

Reply
Mladjen окт 5, 2011 at 14:49

ok…nije ni bitno…sto se tice nase istorije mi jesmo najveci u ovom delu evrope…ali sto se tice sadasnjosti…jako smo postali mali,i zanemarljivi….

Reply
sreten окт 5, 2011 at 15:26

Tako je druze.

gox окт 5, 2011 at 15:46

Pa znas kako,istorija i ono sto si uradio te cini velikim i samo zahvaljujuci toj velicanstvenoj istoriji zvezda je opstala sve ove godine.
Kada smo se popeli na krov sveta,to je bilo 40 godina krvavoga rada da bi nas posle devedesetih vratili u kameno doba.
Sada smo tu gde jesmo i mi i drzava.
Ne mozes ocekivati da u drzavi koja se raspada imas fudbalski klub u nivou Barse i Reala.To ti najbolje govori cinjenica da nas proslogodisnji sampion ispada od Samroka.Koliko god to bilo smesno istovremeno je i tuzno jer je to merilo kvaliteta nase fudbalske igre.
A da nama nema te istorije i velicanja kluba kao giganta(sto kada malo bolje pogledas i jeste)davno bi Miskovic i ostala banda mesto Marakane napravila deltu.
Nama je ostala istorija,navijaci i veliko ime CZ kao neka nada da cemo lakse preproditi krizu kako u klubu,tako i u drzavi.

Leave a Comment