Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Џудисти одлични на Првенству државе за млађе сениоре

Звездини џудисти остварили су одличан резултат на Првенству државе за млађе сениоре одржаном данас у Нишу.

Љиљана Савановић предводник младе генерације црвено белих јудока,  освојила је прво место у категорији до 48 килограма и тиме још једном у низу потврдила чињеницу да је најбоља у Србији.

-Изузетно сам задовољна јер сам и сада у конкуренцији млађих сениора потврдила примат. Ово је одличан резултат и провера пред првенство Европе за млађе сениоререкла је Љиљана Савановић  одмах по освајању трофеја за наш сајт .

Уз Савановићеву на борилишту спортске сале у Дурлану одлични су били млада Милица Николић ( до 48 кг)  и Душан Николић ( до 81) који су такмичење завршили са вицешампионским звањем.

Одличан јудо на Првенству државе показали су Ангелина Познановић ( до 52 кг) и Милан Николић ( до 73 кг). Наши млади јудисти у потпуности су оправдали поверење и такмичење завршили пласманом на пету позицију.

– Наши млади такмичари су у потпуности испунили план  предвиђен за ово Првенство државе.  Изузетно смо задовољни приказаним и уверени смо да је ово само почетак одличних резултата Звездиних првотимаца–  истакао је Саша Трпковић, тренер прве екипе ЏК Црвена звезда.

Повезане вести

Leave a Comment