Moja Crvena Zvezda
Архива

Nova zabrana transfera košarkašima?

Majk Tejlor

Samo što su rešeni problemi sa tuzlanskom Slobodom oko dugovanja što je dovelo i do privremene zabrame transfera od strane FIBA, košarkaški klub Crvena zvezda je uspeo da registruje Janga i dovede Subotića i Marša. Međutim, vrlo lako može da se desi da to bude i kraj pojačanjima.

Američki bek Majk Tejlor, koji je prethodne sezone nastupao u crveno-belom dresu, zatražio je preko FIBA organizacije isplatu plata, bonusa, ali i naknade za kašnjenje isplate. Tejlor je u novembru prošle godine stigao u redove našeg kluba kao zamena Morisa Bejlija, a u klubu se zadržao do marta tekuće godine kada je zbog kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta kolena napustio klub. Prema tada dostupnim informacijama, dve strane su sporazumno raskinule saradnju, ali je Tejlor naknadno ipak odlučio da zatraži isplatu preko evropske košarkaške federacije.

Pored Tejlora, još jedan igrač crveno-belih iz prethodne sezone, Bugarin Filip Videnov zatražio je neisplaćene zarade iz prethodne sezone.

Filip Videnov

Na kraju ostaje da se sačeka i da se vidi da li će uspeti da se postigne dogovor između „suprostavljenih“ strana kako bi se izbegla nova zabrana transfera od strane evropske košarkaške federacije.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.