Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Срнић и Гаврић у хуманитарној утакмици

У петак, 17. јуна, на Калемегдану је одиграна хуманитарна утакмица „Кош за срећу“. Циљ окупљања био је да се помогну социјално угрожене, вишечлане породице.

Победу је однела Жута екипа у којој су била два првотимца Црвене звезде – Ненад Гаврић и Славољуб Срнић. Резултатом 67:64 славили су Жути након три продужетака. У тиму победника су се нашла два фудбалера Црвене звезде док су на другој страни били Дарко Брашанац и Лука Стојановић, садашњи и бивши чланови Партизана. Најкориснији актер меча био је Данило Анђушић са 26 поена, док га је са 21 поеном пратио бивши рукометаш и син некадашњег славног голмана Црвене звезде, Бошка Кајганића, Огњен Кајганић.

Прикупљена средства намењена су социјално угроженим, вишечланим породицама која ће преко хуманитарне организације „Срби за Србе“ бити прослеђена. Ово је само једна у низу акција младог новинара Петра Лазића и његових пријатеља који за циљ имају прикупљање велике донације до Божића 2017, која ће бити достављена угроженим многочланим породицама.

Повезане вести

Leave a Comment