Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Муриљо и Бисесвар отпали, Звезда потписује Руиза и Кангу!

Црвена звезда је веома близу комплетирања тима за нову сезону!

Наш клуб је одустао од Дијега Бисесвара и Леандра Дамијаа, који су у овом тренутку прескупи, док је Мигуел Муриљо и раније био на „Б“ листи појачања.

Како сазнајемо, у начелу све је договорено да Гелор Канга и Џон Руиз буду следеће недеље промовисани у појачања нашег клуба! Уз њих очекује се коначно и параф пре свега Милана Митровића, те Андрије Луковића и Уроша Ђурђевића, чији су трансфери у начелу такође договорени, те би тим трансферима било завршено све што се тиче прелазног рока. Остали доласци зависили би искључиво од одлазака са Маракане.

Екипа следеће суботе одлази на припреме, те се на Маракани вредно ради да се сви поменути трансфери заврше до тог дана како би Миодраг Божовић могао да уиграва тим за европска искушења.

Повезане вести

31 comments

Petar јун 18, 2016 at 17:04

Na golu Kahriman, stoperi Fibel i Mitrovic, levi bek Ibanjez, desni Cvetko(mozda se vecina ne bi slozila sa mnom, ali meni je on klasa u odnosu na Petka koji je cini mi se sa 18 godina bio bolji igrac nego sto je sad), defanzivni vezni Le Telek, desno krilo Ruiz, levo Plavsic, sredina Katai i Kanga i u spicu Hugo. Mislim da je za ocekivati da nam ovo bude najjaci sastav, pod uslovom da ne igramo sa 2 zadnja vezna i ukoliko ne dovedemo nekog desnog beka.

Reply
nebojsa јун 18, 2016 at 19:05

potpuno si u pravu za petka pojma nema

Reply
Stefan јун 18, 2016 at 21:07

Zaboravio si Srnica, nemas ti pojma je.o te ruiz.

Reply
Petar јун 18, 2016 at 23:44

Je li huligan, cemu psovke?

Reply
Petar јун 18, 2016 at 23:50

Stvarno ne razumem razlog tvoje nekulture. Izneo sam svoje misljenje, a ako se tebi misljenje ne svidja, to je ok, svako ima pravo na svoje, ali ti ne daje za pravo da vredjas i psujes. Mislio sam da takvo ponasanje prilici samo nasim komsijama, ali izgleda da sam se prevario.

Reply
Coa јун 18, 2016 at 14:23

Ima li neko info za argentinca Pabla Mouchea, po meni on bi bio vece pojacanje i od Kange i od Ruiza, koji su takodje odlicni igraci za evropu. Ali ipak ja vise volim te lude argentince kao sto je Ibanez. Rece onaj sa mozzartsporta pre neki dan da je na pragu marakane. Ovog Ruiza jos mozemo i prodati posle decko je 94. god,odlican je.

Reply
Coa јун 18, 2016 at 14:36

Kakav je ovaj Ruiz, jedino njega nisam gledao od ovih potencijalnih pojacanja? samo vidim da je mlad,i da ima pedigre, moze li da igra spica??? Po meni,posle kvalifikacija za Ls prodati Huga staviti Ruiza u spic a na krilo dovesti Pabla Mouchea iz palmeirasa.

Reply
Eustass јун 18, 2016 at 16:52

Poslednja informacija koju sam dobio je da Damijao trazi 500 hiljada platu sto je vise nego duplo sto ima Vieira koji je najplaceniji igrac.A Pablo nije ni priblizno dobar kao Kanga,propao igrac ne treba nam i na njemu se ne moze zaraditi ni dinar dok Kanga ima 25 godina a ovaj ima 29.Kanga sa Rostovom za malo nije osvojio prvenstvo,zgazio Zenit 3-0 itd.Ruiz je supertalentovan igrac za nase uslove vec sada je vrhunski.

Reply
Coa јун 18, 2016 at 19:24

Pa sta uporedjujes Kangu i Mouchea kad ne igraju na istim pozicijama,dva totalno razlicita igraca, Gde je taj Kanga igrao sem u Rostovu? nigde. Mouche bi doneo extra kvalitet ovom timu,on je za razliku od Kange igrao u velikim klubovima i zna sta je pritisak, Boka juniors,Palmeiras su veci klubovi od rostova koji se bore za titulu. Za Kangu niko zivi cuo nije dok se nije doveo u vezu sa nama, Mouche je poznato ime. I ovo za prodaju, pa sto se ne proda sada? sto ne ode u neki bolji klub od Rostova kad je tako dobar? Afrikanci se tesko prodaju kad udju u neke godine. I ovo za pratu, nas najplaceniji igrac je Ibanez koliko znam 250 000 plata. Hvala za info za Leandra,500 000 za takvog igraca je nista.

Reply
Eustass јун 22, 2016 at 15:49

Izgleda da je Ibanjez prodat sa namerom da bi se doveo Leandro ali sto se tice Pabla mislim da nisi u pravu,opet ponavljam,to je samo moje misljenje,A gde je to pa igrao Pablo ocim u Brazilskoj ligi koja je smesna naspram evropskih a evo i primer,Edson je igrao u Sao Paolu 2 godine standardno bio najbolji stoper a u srpskoj ligi ga pravi magarcem ko stigne.Pablo Mouche je propali igrac i veciti talenat igrao nesto malo u Turskoj i to u smesnom timu,on je u Boki igrao jedino dobro kao klinac i forsiran da bi se prodao i ima 130 nastupa 18 golova krilni napadač?!? Daj molim te pa Kasalica bi vise dao to je kao kad bi igrao u Zvezdi pa da u 130 utakmica da 18 golova.Inace kazu mi da levi bek novi dolazi iz Čile-a pa videcemo.Pozdrav

Reply
LA[K]I јун 18, 2016 at 20:12

Potpuno si u pravu. Ruiz dolazi iz Dnjepar. Ako mene pitas Zvezda treba pola tima Dnjepra da kupi jer ti ljudi igraju nenormalno dobar fudbal. Pre 2 sezone su bili finalisti LE sto je bilo najvece iznenadjenje te sezone. Ako mene pitas jos Kanga i Ruiz i to bi bilo to. Mislim da bi sve preko toga bilo nagomilavanje igraca, jos ako su stranci… Previse ih imamo.

Reply
Grga јун 18, 2016 at 14:23

Raduju me dve ove vesti, stvarno. A šta bi sa Babunskim? Hvališe ga samo tako, „Barsina škola itd.“, a sad…

Reply
kastiljo јун 18, 2016 at 14:27

Babunski je prosecan igrac…Ima on taj neki smek barsine skole ali je nekako nedorecen i mora da nabaci kilazu obavezno…Ne mozes sa 50kg na njive Srbije…

Reply
pera јун 18, 2016 at 13:46

Kad će odlasci. Šta će nam toliki igrači koji sad je već besmisleno figuriraju u klubu a neće videti prvi tim. Orlandić, Gavrić, Cvetković, Andjelković, gomila halfova. Mora se napraviti rez i neki igrači konačno odu iz kluba. Besmisleno je plaćati one koji ne proizvode valjda je to svima jasno. Grofu neka je bog u pomoći kako će uigrati tim od ovoliko pridošlica. Ja očekujem da se ove sezone ispostavi da će Srdjan Plavšić biti glavni igrač kluba pošto je Gruja otišao.

Reply
Tomo Karadza јун 18, 2016 at 15:58

Od svih desavanja, tebe brinu 19-ti i 20-ti igraci u klubu? ne brini, oticice svi suvisni. I kazes „ovoliko pridoslica“? Koliko?! Zar mislis da je doveden neko suvisan? stvarno nevjerovatno da, sta god da se radi u klubu, uvijek ima nezadovoljnih!!!

Reply
Boba јун 18, 2016 at 13:08

Kad se pojavila mogucnost da mi potpisemo Leandra Damiao-a??? Mislim u tekstu pise da je preskup, ali to je igracina svetska klasa, pa kad smo mi to pregovarali sa njim? Ako moze admin ili pisac vesti da mi kaze..

Reply
ДЕЈО јун 18, 2016 at 14:20

Nasi pitali za cenu, ovi rekli moze ali za 13 M i tu smo zavrsili pregovore 😀

Reply
Coa јун 18, 2016 at 14:26

Ja sam cuo da je Damiao bio ponudjen nama,nismo ga mi trazili. Za takvog igraca pare ne bih zalio sta kosta neka kosta. Prodati nekog iz prvog tima.

Reply
Coa јун 18, 2016 at 15:21

Evo ovde u tekstu Vlada Stosic kaze da nam je Leandro Damiao ponudjen, o tome sam pisao, znaci nismo mu mi slali prvi ponudu, utoliko su sanse vece, mada i dalje je nerealno. http://www.mozzartsport.com/vesti/leandro-damjao-da-pojaca-zvezdu-koliko-je-to-realno-video/138629

Reply
Eustass јун 18, 2016 at 16:54

Poslednja informacija koju sam dobio je da Damijao trazi 500 hiljada platu sto je vise nego duplo sto ima Vieira koji je najplaceniji igrac.

Reply
MILAN KG јун 18, 2016 at 11:32

Admine a taj famozni spic o kome se prica jos od zimus da cemo dovesti rasnog spica ? sport pise da je u pitanju „bomba“ i da ce se ime znati do utorka ?

Reply
Eustass јун 18, 2016 at 17:24

Leandro Damiao-pre 2 godine mu propao transfer u Totenhem ili Barsu nikad nije zvanicno potvrdjeno u iznosu od 35 miliona funti,ima 17 nastupa za prvi tim Brazilske reprezentacije,mislim da to dovoljno govori o njemu zar ne? 26 godina ima.On je psihicki „prebijen“ igrac jer mu je propao taj transfer zbog neke verenice valjda koja ga je na kraju ostavila tako nesto ide prica nisam siguran da li je istinita.

Reply
drmr јун 18, 2016 at 11:27

Da li neko strucan, moze da nam da glavne karakteristike ovih stranaca kao i najvece kvalitete istih, uz pozicije na kojima igraju… ?

Reply
Legionar јун 18, 2016 at 11:38

Kanga ofanzivni vezista,zadnjih 4 godine igra u Rostovu,rekao bih pravi plejmejker odlicna vizija,brzina,zavrsni pas,dribling i duga lopta,strasan igrac i moja najveca zelja ovog prelaznog roka.Za Ruiza manje toga znam,znam da igra bocnog napadaca,dobar dribler i jaka zavrsnica..

Reply
kastiljo јун 18, 2016 at 12:35

Dodao bih da Ruiz dosta podseca na Pajea stilom igre,jos ima izuzetno dobar sut,kad bi popravio centarsut,sto je za krilo jako bitno igrao bi lagano u nekoj od liga petice…Kanga je klasicna desetka rekao bih neka mesavina Plavsica i Kataia.
Da li neko ima neke info o bivsem igracu Litexa,Moreno Aspirilla se zove,ja bih njega doveo pa sta kosta da kosta,pogledajte ga na yt,igrac koji ladno moze da igra u Sevilji npr a presao iz Litexa u neki arapski klub… Igracina kakve ovde na ovim prostorima nije bilo jako dug cak ni u Dinamu…

Reply
Bole јун 18, 2016 at 19:28

Za desnog beka Álvaro Arroyo, istekao ugovor sa Getafeom…
http://www.transfermarkt.com/alvaro-arroyo/profil/spieler/138662

ДЕЈО јун 18, 2016 at 14:18

Vidis da je presao za 2,5M i ko zna kolika mu je jos plata, stvarno ne znam na koju magiju mislis da ga dovedemo

Reply
kastiljo јун 18, 2016 at 14:36

Nisam previse obracao paznju na detalje transfera…Mozemo da ga dovedemo na nacin koji je Coa gore naveo 😀 Uglavnom se igraci “raspadnu“ kad odu u te arapske zemlje a ni arapi nisu Bog zna kakvi pregovaraci,u prevodu boli ih ona stvar za pare,pa verujem da bi kroz godinu dana mogli za milionce (stvarno vredi dati za ovakvog igraca te pare) da ga dovedemo…E sad koju bi cifru on trazio…
Naravno ovo je sve u domenu nekog pukog navijackog mastanja,znamo svi koja nam je realnost,ali opet bolje da mastamo i o ovakvim igracima nego o Robinju,Patu i Damiao-u koji zaradjuju po 2-3M po sezoni… 🙂

Coa јун 18, 2016 at 14:20

Igracina jeste i ja sam ga pratio dok je igrao ovde, otisao za debelu platu sto se kaze, nemamo kesa mi za njega, mozda kad propadne tamo kod arapa pa da dodje da ozivi karijeru kod nas ne bih se bunio 🙂

Reply
Eustass јун 18, 2016 at 17:26

Ne bih se slozio sa tobom u pogledu poredjenja Ruiza i Pajea nikako nisu isti igraci,Ruiz je mrsav i hitar igrac nalik Di Mariji (ne mogu da se porede znam ali po stasu i stilu igre).Paje je CM koji je postao u 30. godini zivota AMC.

Reply

Leave a Comment