Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Апел КК Црвена звезда пред финале!

КК Црвена звезда Телеком апелује на све своје навијаче да испуне дворану „Александар Николић“ до последњег места, и спортски бодре наш тим, без икаквих увреда на рачун ривала.На улазима у халу ригорозне контроле, дођите што раније…
КК Црвена звезда Телеком домаћин је прве финалне утакмице домаћег плеј офа, чиме практично почиње завршница изузетно напорне и успешне сезоне.

Изабраници Дејана Радоњића ће у петак увече одиграти 69.такмичарску утакмицу, а више од половине имале су епитет: „важне, велике или високог ризика“… У свакој од њих у којој је домаћин био наш клуб у Евролиги и АБА лиги, црвено-бели су у амбијенту пуних трибина слали слику озбиљног клуба,који је спреман да још једном одговори и највећим организационим изазовима.

Утакмица која отвара финалну серију плеј офа од стране Полиције је окарактерисана и као „утакмица високог ризика“. Одлуком МУП-а дозвољена је размена улазница (по 400) и зато КК Црвена звезда Телеком апелује на своје навијаче и симпатизере, да и вечерас, као и у мечевима који су носили много већу резултатску тежину током сезоне у Евролиги и АБА лиги, спортски бодре свој тим, не убацују никакве предмете у терен, не вређају играче и стручни штаб ривала и не наседају на било какве провокације које би могле да подигну тензију у дворани, које би могле да наштете клубу и тиму Дејана Радоњића који се бори за још један трофеј, и дају повода да се о српској кошарци и национаној лиги пише само и искључиво у негативном контексту, у чему КК Црвена звезда Телеком није учествовао, и не жели да учествује.

Мере безбедности су пред овај меч, као и за сваки који има епитет „високог ризика“ изузетно велике. Због тога, КК Црвена звезда Телеком још једном апелује на све који долазе у дворану „Александар Николић“ да дођу знатно раније у дворану, јер ће контроле бити ригорозне. Из тог разлога, не доносите у дворану: упаљаче, ковани новац, козметику…јер ће на улазима такви предмети бити конфисковани.

Због присуства 400 гостујућих навијача, који ће бити смештени на трибини Д, КК Црвена звезда Телеком још једном подсећа да ће власници сезонских улазница за тај део хале, бити премештени на Трибину Ц за ову прилику.

Позивамо још једном све навијаче да испуне дворану „Александар Николић“ и помогну црвено-белима да у сада већ препознатљивом амбијенту, стигну до прве победе у финалној серији и за корак се приближе циљу.

КК Црвена звезда Телеком

Повезане вести

Leave a Comment