Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Црвено-бели дочекују Металац у Суперлиги

Кошаркаши Црвене звезде Телеком настављају такмичење у Суперлиги Србије још једном утакмицом у дворани „Александар Николић“, противник у 2.колу овог такмичења је екипа Металца из Ваљева.

Црвено-бели су на старту лиге победили Тамиш са 94:54, а у Београд у четвртак стиже ривал из АБА лиге кога су црвено-бели савладали ове сезоне у две утакмице 68:62 у Ваљеву, и 78:64 у дворани „Александар Николић“.

Тренер Дејан Радоњић на овом мечу биће у прилици да рачунана све играче, укључујући и Гудурића који је одмарао на претходној утакмици против панчевачког лигаша, на којој је најефикаснији био Марко Симоновић:

„Очекује нас утакмица против екипе која је показала свој квалитет и у АБА лиги, и која ако не приступимо утакмици на прави начин, може да буде врло неугодан противник. Доживели су пораз на старту такмичења у групи од екипе ФМП-а, а знамо да су у лигу ушли са амбицијом да се домогну полуфинала Суперлиге. Свакако да ће имати и неку врсту реакције након промене тренера. Сигурно да ћемо у овај меч ући максимално, а уједно позивам и наше навијаче да дођу у што већем броју и пруже нам подршку у овој утакмици“, рекао је Симоновић.

Карте за утакмицу Црвена звезда Телеком – Металац продају се од среде у свим пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајнама дворане „Александар Николић“ од 15 часова до почетка утакмице.

Цене улазница за меч Црвена звезда Телеком – Тамиш су: Трибине 400 динара, Партер – 600 динара, Плава ложа 800, Бела ложа – 800, Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

Утакмица Црвена звезда Телеком – Металац игра се у четвртак од 19 часова.

Повезане вести

Leave a Comment