Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Цветковић: Сумњам да ће нас Борац напасти

Један од фудбалера који је у 151. вечитом дербију имао најтежи задатак свакако је Милош Цветковић.

Звездин десни бек је имао тежак дуел против једног од најбољих играча црно-белих, али је, испоставиће се, изашао као победник.

– Знали смо да ће бити тешко, јер је у питању вечити дерби. И ја сам знао да ме чека тежак изазов, Михајловић је њихов најбољи играч и мислим да сам добро одрадио свој посао и да сам га зауставио. Штета што нисмо победили јер смо били бољи током већег дела меча. Имали смо више шанси, повели смо пред крај утакмице и, нажалост, примили смо гол на самом крају утакмице, али дешава се. Оставили смо дерби иза себе и окренули смо се нашем наредном изазову, а то је гостовање у Чачку – рекао је Милош Цветковић.

Црвена звезда и Борац су недавно одмерили снаге, и том приликом ремизирали.

– Наравно да идемо на освојање нова три бода. Могуће да ће нам та три бода бити довољна да и званично будемо прваци, али видећемо, идемо меч по меч. Ми се надамо да ће терен бити бољи, али с обзиром на то какав је био пре непуне две недеље, мислим да неће бити много бољи. Трава је била превисока и лопта није могла да иде како би требало, па се надам се да ће ошишати траву. Мислим да ће се Борац повући и да ће играти на контранападе, ми бисмо волели да нас нападну али сумњам да ће се то десити – јасан је Цветковић.

Повезане вести

Leave a Comment