Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Познат распоред финалних утакмица АБА лиге

Познати термини прве три утакмице финалне серија АБА лиге јтд. Црвена звезда Телеком домаћин у прве две утакмице у четвртак и суботу.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком, након завршетка фантастичне евролигашке сезоне, окрећу се обавезама у АБА лиги, и финалној серији са екипом Мега Лекса.

Након освежења и дводневног одмора, тренер Дејан Радоњић окупио је првотимце на тренингу у четвртак, чиме су почеле припреме за саму завршницу регионалног такмичења.

Финална серија између браниоца трофеја Црвене звезде Телеком и Мега Лекса, почиње 28.априла, а црвено-бели су домаћини у прве две утакмице.

Распоред одигравања прве три утакмице је следећи:

1.меч финала игра се у четвртак 28.априла од 19 часова у дворани „Александар Николић“, домаћин је Црвена звезда Телеком

2.меч финала игра се у суботу 30.априла од 20 сати, такође у дворани „Александар Николић“, домаћин је поново Црвена звезда Телеком

3.меч финала на програму је у понедељак 2.маја у дворани „Пинки“ у Сремској Митровици, домаћин је екипа Мега Лекса. Утакмица број 3, почиње у 20.30 часова.

Распоред евентуалне четврте и пете утакмице, уколико буде потребно, биће објављен накнадно. Финална серија игра се на три победе.

КК Црвена звезда Телеком огласиће се у наредним данима о почетку продаје карата и продајним местима, пред старт финалне серије АБА лиге јтд.

Повезане вести

Leave a Comment