Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Најава: С вером у себе до финала!

Полуфинална серија одбојкашког плеј-офа се свела на један, одлучујући меч. Црвено-бели су и у четвртом мечу били надомак победе и финала, али ипак нису успели да преломе меч у своју корист, па ће у понедељак имати нову шансу да победом обезбеде борбу за нови трофеј.

Пауза од двадесетак дана евидентно је оставила трага на наш тим, који се мучи у овој полуфиналној серији, али верујемо да ће све завршити повољно по црвено-беле. Наша екипа није бриљирала у првом мечу, али је касније значајно поправила ниво игре, што јој је омогућило да поведе у овој серији. Том победом, Звезда је везала двадесету узастопну победу у Лиги, али је серија прекинута у следећој утакмици. Тај меч је почео слично као и први, али овај пут Звезда није била на свом нивоу у тренуцима када се ломио резултат, па је Партизан заслужено дошао до изједначења у серији. Трећи меч је Звезда контролисала од почетка до краја, и већ после три сета обезбедила ново вођство у полуфиналној серији. Како је завршила трећи, Звезда је започела и четврти меч. Освојила је наша екипа први сет, имала велику предност у другом сету, али онда везала неколико грешака и вратила противника у игру. Црно-бели су потом добили самопоуздање и били потпуно равноправан ривал. Партизан је на разлику освојио трећи сет, али се Звезда није предавала, и након освајања четвртог сета, стигла до две меч лопте у петом сету. Ипак, наш тим их није искористио, што је противник знао да казни, и продужи полуфиналну серију. Четврти меч је био свакако најбољи у овој серији, уз прегршт лепих потеза са обе стране, али не можемо да се не отмемо утиску да је пад у игри Звезде вратио црно-беле у живот, и дао им крила за наставак меча. У вези са тим, и без жеље да умањимо добру игру ривала, верујемо да је све у рукама нашег тима. Потребно је само да црвено-бели верују у себе, одиграју меч на свом нивоу, и финале неће изостати.

Подршку нису имали до сада, и тешко је очекивати да ће се нешто променити у дану у коме кошаркаши Црвене звезде играју трећи меч четвртфинала плеј-офа, али ћемо у сваком случају позвати све навијаче, који су у могућности, да у понедељак буду на Бањици, и помогну нашем тиму да се пласира у финале.

У сваком случају, верујемо да ће наша екипа имати адекватан одговор на прошлонедељни пораз, и пласирати се у ново финале, где их чека новосадска Војводина.

Идемо до нове победе!

Пети меч полуфинала плеј-офа Wiener Städtische Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Партизан,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, понедељак, 18. 04. 2016. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment