Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Рендулић: Двадесет секунди за памћење

Најбољи наступ у црвено-белом дресу Зоран Рендулић забележио је на синоћњем вечитом дербију.

То су скандирањем пред крај утакмице потврдили и навијачи.

– Кад сам прилазио тунелу после црвеног картона свашта ми се мотало по глави. Дебитант сам на дербију, осећао сам да сам добро одиграо утакмицу и било ми је много жао што сам је тако завршио. Тај осећај када сам чуо да ми навијачи скандирају не могу да опишем речима. Захваљујем им се на томе што су ми приредили. И поред свега што се догодило ово ми је један од најлепших дана у фудбалској каријери. Тих двадесетак секунди скандирања никад нећу заборавити. Драго ми је што сам на највећој утакмици и пред нашим навијачима показао и њима и људима у клубу да могу да рачунају на мене. Надам се све бољим играма.

У завршници утакмице нашој екипи недостајало је среће.

– Дерби је, као и сваки до сад, био пун набоја, права такмичарска утакмица. Било смо добри, на моменте смо показали игру која треба да нас краси и у Европи. Ово је показатељ да смо спремни за озбиљне утакмице. На крају нисмо имали среће, за 30 секунди се десило и да добијем црвени картон и да примимо гол тако да сав труд пада у воду. Ипак, треба да погледамо свих 90 минута и будемо задовољни оним сто смо показали – резонује Рендулић.

Звезда је наставила низ без пораза.

– Очекујемо сви да се тај низ неће прекинути зато што смо то себи поставили као циљ. Пошто нисмо успели да оборимо рекорд који држи Бенфика одмах смо поставили испред себе нови изазов. Убеђен сам да имамо квалитет и знање да завршимо сезону без пораза што би био велики успех – јасан је звездин штопер.

Очекивања пред наредну препреку – Борац из Чачка.

– Иако не могу да играм сигурно ћу ићи да подржим екипу. Надам се да ћемо баш тамо прославити титулу, што пре – то боље. Ипак, верујемо у себе и ако не буде та утакмица, можда још лепше прославимо на нашем стадиону – закључио је Рендулић.

Повезане вести

2 comments

pera апр 17, 2016 at 22:40

Po meni najbolji naš igrač uvek tamo gde treba, izuzetno postavljanje. Lune je podbacio ali mi je nešto drugo palo u oči. Mi nismo tim koji je mleo sve kroz prvenstvo. Da li smo se malo uljuljkali. Kad igra Gruja imamo bolju odbranu kad igra Plavšić bolji napad. Očigledno je da do kraja šampionata moramo da afirmišemo neke nove igrače u veznom redu da premostimo odlazak Grujića. Tu pre svega mislim na malog Babunskog i Ristića. Dajte da oni igraju cele utakmice. I još nešto mi smo ranije poštovali putanje lopte od odbrane do napada sada je to isuviše konfuzno. Ta lopta mora da ide odlučnije i brže kako bi došli Hugo i Srnić do izrađaja. Presporo guramo loptu i delujemo kao neki drugi tim u odnosu na prvi deo sezone.

Reply
Navijac апр 17, 2016 at 12:25

Rendula, objasnio si. Prvi zuti nije bio tvoj, a drugi si zaradio u interesu tima, pozrtvovano kako i treba. Ja ti cestitam!

Reply

Leave a Comment