Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лука спреман за Дарушафаку

Капитен Црвене звезде Лука Митровић најавио је свој повратак на терен у најскорије време. По његовим речима то би могло да се деси већ против Дарушафаке следећег четвртка у мечу који би Звезди у случају победе донео пласман у ТОП 8 европских екипа.

Најбољи спортиста СД Црвена звезда за 2015. годину по избору Звездине ревије спреман је за највеће напоре и очекује се да поново заигра након дуге паузе.

Не бих да планирам, али можда већ против Дарушафаке будем у саставу. Наравно, та одлука је на тренеру Радоњићу, а на мени је да напорним радом и што пре достигнем жељену форму. За то ће требати времена, али у сваком случају, повреда је прошлост и сада сам на располагању стручном штабу – преноси Журнал Митровићеве речи.

Сјајни крилни центар црвено-белих напоменуо је да се ужелео утакмица после дуге паузе, јер му је већ доста рада у теретани, где је настојао да надокнади све пропуштено у минулом периоду. Црвено-бели ће бити неупоредиво јачи са капитеном и повременим репрезентативцем Србије, који је истакао да се осећа сјајно и има велику жељу да допринесе успесима екипе, а ми се надамо да ће се до краја сезоне поново наћи у улози професионалног дизача пехара након финалних серија АБА лиге и шампионата Србије.

 

Повезане вести

Leave a Comment