Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бабунски: Звезда је емоција

Давид Бабунски је један од оних играча Црвене звезде који стрпљиво чекају шансу да се наметну, а за које тренер Миодраг Божовић тврди да већ сада заслужују да играју.

Али, познато је правило да се тим који добија не мења, па Давид сталожено чека сваку прилику. Млади ас је задовољан свиме што је до сада доживео у Звезди.

– Ту сам месец и по дана и веома сам задовољан. На делу сам се уверио да нисам погрешио што сам дошао у Звезду. Имамо одличне играче и тренера и још бољу атмосферу. Све услове да добро радим и напредујем – први је коментар Бабунског за наш сајт.

Македонски репрезентативац је посебно задовољан сарадњом са тренером Божовићем.

– Код њега је као у Барси, лопта и фудбал на сваком тренингу. Наравно то ми веома прија.

Бабунски одлично говори неколико језика: шпански, енглески, македонски и српски. Због тога се лако уклопио јер одлично комуницира са свим играчима, како домаћим тако и страним.

– Мојим доласком, шпански је дефинитивно постао други језик у Звезди – нашалио се Бабунски и потом наставио – Уклопио сам се лако, али мислим да се свако ко дође у Звезду уклопи исто тако, јер Звезда је – емоција. Када осетите тај дух и атмосферу који владају око клуба једноставно постанете део тога и Звезда постане део вас – поручио је везиста нашег тима.

Меч против Спартака у суботу од 18 часова је нова прилика да Звезда настави са победам али и да Давид да свој допринос.

– Да би тако било потребна нам је што већа подршка наших навијача. Због тога их позивам да дођу и да их буде што више. А ми ћемо дати све од себе, без обзира ко буде играо, да их још једном обрадујемо – поручио је Бабунски.

Повезане вести

1 comment

dejo мар 17, 2016 at 14:27

Ajde Grofe ubaci Babunskog u prvi tim nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment