Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини ветерани 20. марта гостују у Котору

Ветеранска секција ФК Црвена звезда 20. марта одиграће хуманитарну утакмицу против ветерана ОФК Грбља на стадиону у Радановићима.

Удружење навијача Црвене звезде из Котора осмислило је целу хуманитарну акцију под називом “Црвено-бели викенд“, а сав приход од продаје улазница биће подељен на две стране, младој Мирјани Крстичевић из Котора, која је пре три године тешко повређена у саобраћајној несрећи и општини Гораждевац код Пећи на Косову и Метохији за инсталацију видео надзора који је неопходан за обезбеђење манастира Високи Дечани, који је често на мети изгредника.

Долазак црвено-белих у Котор планиран је за суботу 19. март, а у недељу од осам до 11 часова биће организовано добровољно давање крви чланова Удружења навијача Црвене звезде у которској болници. Од 10 до 13 часова и 30 минута у балону сале Танго биће одржана завршница турнира у малом фудбалу. Учешће на пионирском турниру у малом фудбалу имаће и подмладак Црвене звезде.

Централни догађај биће утакмица ветерана Црвене звезде и Грбља од 14 часова. Улазница за спектакл на стадиону у Радановићима кошта три евра, а познато је да ће експедицију црвено-белих чинити 25 ветерана, међу којима су све сами некадашњи фудбалски мајстори попут Владимира Петровића Пижона, Јована Аћимовића, Ратомира Дујковића, Зорана Филиповића, Рефика Шабанаџовића, Слободана Маровића, Анта Дробњака, домаћина Ненада Масловара…

Нажалост, легендарни Дејан Савићевић неће бити у могућности да својим присуством употпуни овај спектакл, јер се погодило да баш тога дана његов син Владимир има свадбу.

1crveno-bijeli-vikend

Повезане вести

Leave a Comment