Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Катаи: Предност нам много значи, али нећемо их потценити

Александар Катаи је на претходном дербију заблистао пуним сјајем, постигао фантастичан гол и ухватио залет за сјајну јесен након које је проглашен за најбољег фудбалера лиге у традиционалној анкети Вечерњих Новости.

Пред јубиларни 150. првенствени окршај са црно-белима, Звездина десетка не дозвољава да се екипа успава рекордном предношћу у односу на Партизан од чак 29 бодова, која ће бити забележена у историји, јер се раније никада није десило да један од вечитих ривала толико одскочи, чак ни у време Звездиног освајања европске и светске круне пре 25 година.

– Та предност много значи да се припремимо за дерби, као и сва позитивна атмосфера и енергија. Са друге стране много поштујемо Партизан. Сигурно их нећемо потценити без обзира на ту велику предност и ући опуштено. Даћемо свој максимум да победимо. Свима нам значи та предност, али опет кажем да ћемо изаћи максимално озбиљно и пробаћемо да победимо.

Против Младости на старту другог дела сезоне није баш глатко ишло, а репрезентативац Србије има своје виђење таквог стања.

– Прво и најтеже коло. Стигли смо са припрема. Верујем да нико није очекивао неку спектакуларну игру од нас. Било је тешко, најбитније за нас је да смо победили ту утакмицу.

Александар није баш пратио пораз вечитог ривала против ОФК Београда у минулом колу, али истиче да лидера неће заварати такво издање црно-белих.

– На моменте сам пратио утакмицу, више голове… Увек нови тренер донесе нешто ново, доста нових играча и сигурно се нешто променило без обзира на то што су изгубили. Поштујемо их, дерби је дерби и нема опуштања. На нама је да максимално озбиљно уђемо у утакмицу и видећемо шта ће бити – закључио је Катаи.

Повезане вести

2 comments

vlada феб 25, 2016 at 19:44

samo ozbiljno i borbeno,i budite spremni na sve moguce provokacije i prljavstinu,igrajte fudbal i to ce biti dovoljno za nasu radost…nemojte samo kao one p…e kosarkasi

Reply
italy феб 25, 2016 at 12:57

Oni ce da grizu ceo mec da bi dokazali da im nije mesto tamo gde su sada ….Plasim se da cemo zbog onog naseg“ lako cemo imamo dosta bodova“ da izgubimo i propustimo priliku da im zadamo konacan udarac….

Reply

Leave a Comment