Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Карте за Бајерн у продаји од четвртка, незапамћено интересовање!

Улазнице за меч Црвена звезда Телеком – Бајерн од четвртка од 10 часова у продаји. Незапамћено интересовање за дуел 10.кола Евролиге.

КК Црвена звезда Телеком биће домаћин још једног спектакла у Евролиги, у Београд стиже екипа Бајерна у оквиру 10.кола најелитнијег европског такмичења.

Црвено-бели су након подвига и победа над Реалом и Химкијем, у ситуацији да у последњем колу, сами решавају своју судбину, а тријумфом у петак, врата ТОП 16 фазе након борбе у најјачој групи Евролиге, биће отворена.

КК Црвена звезда обавештава јавност да ће карте за овај дуел бити пуштене у продају у четвртак од 10 часова у свим пословницама Евентима.

Интересовање за дуел са баварским клубом, који у Београд стиже у среду увече је толико велико, да би и капацитет „Комбанк Арене“ за овај меч био мали. Због ограниченог капацитета дворане „Пионир“ и овога пута ће бити пуштен у продају мањи контигент карата, тачно 2700 улазница, цене остаје исте као и за меч са Реалом и Химкијем:

Трибина А,Б,Ц и Д – 800 динара
Партер Б – 1300 динара
Партер 4 – 1300 динара
Бела ложа – 2000 динара
Плава ложа – 2000 динара
Ложа – 2500 динара
док ће седишта поред терена коштати 10.000 динара

КК Црвена звезда Телеком обавештава све своје симпатизере и гледаоце који ће наћи у дворани Пионир у петак увече, да ће капије хале бити отворене већ од 15.30 часова. Капије се овога пута раније отварају јер ће у предигри свој првенствени меч одиграти кошаркашице Црвене звезде против екипе Бора. Зато позивамо све

Због ограниченог капацитета дворане, моле се сви навијачи да у „Пионир” дођу знатно раније, како би се избегле велике гужве на улазима.

Такође, ко нема улазницу за меч Црвена звезда Телеком – Бајерн, неће имати приступ простору око хале. Пошто је утакмица10. кола Евролиге, проглашена дуелом високог ризика, важиће посебне мере обезбеђења, али и ригорозне и детаљне контроле приликом уласка у дворану, па се сви гледаоци најлепше моле да буду стрпљиви на улазима.

КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да је Евролига због бачених упаљача на утакмици 8.кола са Химкијем, послала последње упозорење нашем клубу пред изрицање оштрије казне. Позивамо све навијаче да навијањем направе незапамћену атмосферу на једној утакмици Евролиге, али без икаквих бацања предмета у терен, који би могли клубу да нанесу огромну штету клубу.

Повезане вести

Leave a Comment