Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда раскида уговор са резервистом?

Након најављеног пуштања Владимира Јововића у Младост или неки други црногорски тим током пролећа, Црвена звезда би могла да остане без још једног резервисте у пролећном делу сезоне.

Како пишу наши медији Идан Веред се већ вратио у домовину, а отказан му је и аутомобил који је користио за време боравка у Београду. Са Израелцем ће се, како се даље наводи, вероватно раскинути уговор, те ће доћи до прекида сарадње.

Веред је био стартер на почетку сезоне и један од бољих играча у нашем тиму, али га је истистнула конкуренција толико да у последње време није био ни на клупи.

Да ли је ово добра одлука спортског сектора?

Повезане вести

9 comments

pera дец 16, 2015 at 06:51

Da li vi znate što je buva u žargonu. E buva je bila za Kairat jer kada vidite ko je menadžer jasno ćete zaključiti da se u našim novinama diže cena igračima kojekakvim izjavama u novinama kako bi imali stalno mesto u postavi. Vered je osrednji igrač koji je u početku sezone mogao da igra dok nisu dovedeni pravi igrači. Kad je šansa po desnoj strani u pitanju ja sam odmah bez dileme za Živkovića. Što se Petkovića tiče mislim da je najveća opcija dovodjenje Filipa Stojkovića koji je stasao a Petko će u inostranstvo ako ima ponuda a nadam se da ih je pošteno zaslužio.

Reply
DelijaSaDrine дец 15, 2015 at 20:06

Kud ne uzesmo milion kairatu majku mu…
Trebaju ga sad nudit njima a ne kuci…

Reply
kastiljo дец 15, 2015 at 21:58

Znas da sam isto pomislio…Jos onda kad su nudili imao sam osecaj da cemo zaliti za tim,il da ce otici negde kad mu istekne ugovor ili da ce mu cena nesto drasticno pasti…Kad ga vec ne zadrzasmo trebali smo barem neku korist izvuci…

Reply
Brenke Brnke дец 15, 2015 at 19:44

Dopao mi se Vered kao igrač. Šteta što nije dobio veću minutažu. U boljoj formi je bio od Srnića.

Reply
cvele дец 15, 2015 at 19:35

Ne verujem da je ovo tacno za Vereda,verujem da cemo sa Parkerom raskinuti ugovor,da je za Jovovica bolje da igra negde 6 meseci i da ce Zivkovic dobiti sansu na prolece…Neophodna nam je filijala u drugoj ligi pod hitno gde cemo razigravati mladje igrace i samim tim imati spremne zamene za igrace koje odlaze.

Reply
Predrag дец 15, 2015 at 18:23

A milionce od kairata ? Ja ne mogu da verujem da cemo ga pustiti tek tako… Poslednja utlakmica koju je odigrao je bila njegova najbolja (pred derbi) i onda je odjednom nestao, a dobar je igrac

Reply
kastiljo дец 15, 2015 at 18:22

Steta stvarno…Taman je krenuo da ulazi u formu,odigrao sjajno protiv Mladosti u Lucanima ali je onda dosao Srnic pa od derbija bukvalno ni minut nije dobio..Bas mi je krivo,mnogo sam ga zgotivio….Mogli smo ga mozda na pozajmicu poslati negde..Ako smo uspeli Parkera da uvalimo i ovog mozemo na 6 meseci,mozda Cukarickom ili Borcu..

Reply
gligabgd дец 15, 2015 at 18:12

Meni se Vered dopao kao igrač. Možda bi mogao da ga prekomanduje na levog beka kada ode Petković, ili da menja čećše levo krilo. Ima potencijala i veoma je brz.

Reply
Jesse Pinkman дец 15, 2015 at 18:14

Decko igra po desnoj strani I Petkovic je desni bek!

Reply

Leave a Comment