Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Милеру се остаје у Звезди и наредне сезоне!

Кошаркаш Црвене звезде Квинси Милер одушевио је све Звездаше сјајним партијама од самог доласка. Иако су многи помислили да ће Милер догодине моћи сам да бира клуб у који ће отићи након добрих игара, Квинси мисли другачије.

„Уживам у Београду, играмо одлично, имамо чудесну атмосферу. Заиста бих волео да останем још једну сезону“ рекао је Милер за „Блиц“.

Он је у каријери наступао и за Сакраменто.

„Знам за Дивца и Пеђу Стојаковића. Пеђа ми је једна од омиљених играча. Кад год сам играо НБА видео игрицу, увек сам њега бирао“ истиче Милер, који коментарише да је атмосфера у екипи добра и да је задовољан тренером и саиграчима.

„Штимац је супер, стално се шалимо. Много ми је од почетка помогао и Симоновић, али и млађи играчи Ребић и Гудурић, који ми је највише причао о историји. Они су веома талентовани, имају светлу будућност. И тренер Радоњић је баш кул, обожавам га. „

Повезане вести

3 comments

rene artoa дец 8, 2015 at 19:31

Potpisati ugovor sto pre da ne bude kasno!!!!!!!!!!

Reply
kastiljo дец 8, 2015 at 21:54

To je nazalost ne moguca misija,mi treba da vidimo dal mozemo da ga zadrzimo do kraja sezone uopste…Ne bi me cudilo da zavrsi u nekom od top 4 evropska kluba ako ne i povratak u NBA.

Reply
STORY дец 9, 2015 at 00:55

AKO MOMAK ZELI,NA ZVEZDI JE DA TO ISKORISTI I ODMAH GA POTPISE NA JOS JEDNU ILI CAK I DVE. OVO SAM REKAO JOS KAD SAM VIDEO HAJ LAJTSOVE PRED DA DODJE.AKO SMO POGRESILI OSTALE ,RADONJA SVE TI JE OPROSTENO ZBOG KVINSIJA.KAKO DA GA POTPISEMO? PA LAKO! ODMAH ANGAZOVATI SPONZORA SAMO ZA KVINSIJEV NOVI UGOVOR! TO MOZE DA BUDE BILO KOJA SVETSKA FIRMA,ILI NASA STO JE MANJE VEROVATNO,AKO NEKOM TREBA BESPLATAN SAVET RAD SAM DA TO OBAVIM ZARAD ZVEZDE NARAVNO FOR FRY! ODUVEK SAM VEROVAO DA SVI TREBA DA SE ANGAZUJEMO I DA DOPRINESEMO DA ZVEZDA FUNKCIONISE I DA DEFINITIVNO STAVIMO TACKU NA CRNO-BELI SVET! DAKLE NA RASPOLAGANJU SAM!

Reply

Leave a Comment