Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Проглашени победници конкурса ЗВЕЗДАШ

КК Црвена звезда Телеком и издавачка кућа Евро из Београда  у уторак су на Платоу Милоша Црњанског у хали 1 Београдског сајма књига прогласили победнике конкурса за ученике основних школа „Звездаш“.

У склопу конкурса ЗВЕЗДАШ бирале су се најлепше илустрације и најбоље кратке приче посвећене КК Црвена звезда.

У конкурсу је учествовало више од 200 деце из целе Србије, и жири сачињен од представника клуба и издавачке куће имао је тежак задатак да изабере по три победника у свакој категорији. Најбољу кратку причу написао је Милош Савић из Краљева, који је на фантастичан начин описао своје виђење утакмице Звезде и Макабија, док је власница најбоље илустрације Ана Петровић, која је сјајно насликала Маркуса Вилијамса у дуелу са кошаркашима Партизана. Међу добитницима су били и Тамара Тришић и Иван Јеремић у категорији кратких прича, док су за илустрације награђени Вукашин Богдановић и Вук Мартиновић, најмлађи учесник конкурса.

Награде победницима су уручили кошаркаши Никола Ребић, Стефан Лазаревић, Драган Апић и Марко Тејић, који је прочитао победничку причу чији аутор није био у могућности да присуствује проглашењу, као и кошаркашице Катарина Зец, Александра Катанић и Снежана Богићевић.

Многобројним посетиоцима Београдског сајма књига представљен је целокупан школски програм Црвене звезде, као и програм чланства са бенефитима „Звездаш“, што су посетиоци Сајма искористили да би се на лицу места учланили у клуб.

Најбоље илустрације и радови биће изложени и 6. новембра када Црвена звезда Телеком игра против Фенербахчеа, меч 4.кола Евролиге.

Повезане вести

Leave a Comment