Moja Crvena Zvezda
Архива

Karte za BSK u prodaji

FK Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da će se karte za utakmicu 04. kola Jelen Superlige koju Crvena zvezda igra protiv BSK-a, prodavati u petak od 11,00 do 17,00 časova, kao i u subotu od 11,00 do početka meča. Utakmica se igra u subotu, 10. septembra, sa početkom u 18,30 časova. Karte će se prodavati po sledećim cenama:

Sever: 300 dinara.
Istok: 400 dinara.
Zapad: 500 dinara.

Isti meč Zvezdaši će moći da prate i na veb adresi www.zvezdatv.rs.

Takođe, podsećamo sve Zvezdaše da će sportski dan na Marakani u subotu početi u 16:00 časova, kada će na teren našeg najvećeg stadiona istrčati i naše devojke, koje će snage odmeriti sa šabačkom Mačvom. Pozivamo sve navijače da dođu ranije, i pruže podršku devojkama koje na samom početku prvenstva beleže sjajne rezultate.

Повезане вести

14 comments

MILAN KG сеп 8, 2011 at 20:18

ja sam iz kragujevca zbog zdravstvenog stanja nisam u mogucnosti da dolazim cesto na marakanu ali se slazem da ne treba kukati za 300 kiinti ko da je to neka para ja se ne slazem da ulaz bude besplatan kao sto bi neki hteli jer cemu to vodi ako je nekome mnogo 300 kinti onda i ne treba da ide na stadion slazem se ja da je tesko doci do novca i u kakvoj zemlji zivimo da su plate mizerne sve to stoji smatram da za zvezdu 300 dinara nije mnogo jer zna neko precizno koliko je sezonskih karata prodato?

Reply
Dražen сеп 8, 2011 at 18:02

Sramota me citati ove komentare likova sto se zale za 100 dinara.

Reply
igordelija сеп 8, 2011 at 17:11

shvatam da se nema para ali ako za ti 100 dinara mozes cips da kupis a ne mozes da dodas za zvezdu e onda nisi pravi delija stalno pricamo kako smo najvjerniji navijaci a onda za sto dinara pravimo problem

Reply
Luka сеп 8, 2011 at 17:01

Ako ce neko da se naljuti zbog 100 dinara ne treba ni da dolazi! I nemojte da mi pricate da je to stvar princima jer nije. Onaj ko voli Zvezdu docice. Onaj ko je stvarno mnogo voli i zeli da dodje, uvek kupi sezonsku, a ne da ceka od nedelje do nedelje da vidi da li ce cena za sever biti 200 ili 300 pa se odluci da li da ide( naravno ako je slobodan ulaz na istoku obavezno ide). Bozeee

Reply
Zeljko сеп 8, 2011 at 16:49

Sa ovakvim cenama,nece Zvezda jos dugo biti najgledanija.
Sramota za upravu.

Reply
rille83 сеп 8, 2011 at 17:36

Znaci grobari su u pravu kada nas prozivaju i kazu kako smo najgledaniji zato sto su nam cene ulaza male!?
Sramota za zvezdase!!!!!
P.S. Jel ste bre vi svesni da oni tamo vec par god unazad imaju za 100din skuplji ulaz od nas!?
STIDITE SE BRE CIGANI!!!!

Reply
aaasdas сеп 8, 2011 at 16:20

Au bre 300din. pa kako vas nije sramota da chovek kazhe da igrate neki dobar fudbal pa ajde i da da vece pare nego 300 din, a vi trazhite da vas gledaju sa takvim cenam i rezultatima koje postizhete nema smisla, ovo ce uticati na posecenost definitivno bar na severu. i ja imam sezonsku al nije okej stvarno

Reply
rille83 сеп 8, 2011 at 15:42

E ZNAO SAM DA CE SVI POCETI DA KUKAJU ZBOG OVIH 300din!!!!
E da vam ja objasnim yasto je to tako.
Gledajuci vec dve sezone unazad usled poznate mobilizacije sever je konstantno bio pun ali isto tako postajao je i jedan problem a to je taj da je na severu sve vise primecen boravak navijaca kojima nije mesto tamo,tipa parovi,roditelji sa malom decom,devojke koji tako dodju na sever zasednu i boli ih uvo da upotrebe dlanove,glas. Naravno cast izuzecima! E a svi oni idu tamo samo zato sto je karta bila najjeftinija i velika razlika u ceni u odnosu na istok i zapad,ok gleda narod da prodje jeftinije. E ako je tako onda mi nije jasno zasto onaj ko gleda da prodje jeftinije ne uzme sezonsku kao svaki pametan navijac i to mu se visestruko isplati. I onda dodje sezona,godina kada je onima koji nisu pametni,koji ne razmisljaju,koji su skrti,grebu se,nisu verni nasa pametna uprava im opalila jednu vaspitnu i za razmisljanje. Dosli su do zakljucka da je verni sever uvek pun,da su verne delije na vreme pokupovale sezonske a istovremeno taj isti sever ima problem sa gore napomenutim grebatorima zbog kojih kvalitet navijanja opadne e zato je uprava lupila sakom o sto i rekla e sever je pun ajde da priblizimo razliku u cddnama za sve tri tribine kako bi oni koji vole da sede otisli na istok ili zapad a sever puste da grmi i naravno ucinimo uslugu onima koji su verni i pametni pa su na vreme kupili sezonsku a onaj jo hoce da kupuje kartu neka se razmirlja hoce li platiti 300,400 ili 500din s tim u napomenu da je SEVER SKORO PA RASPRODAT I TO U SEZONSKIM KARTAMA! A vi koji se grebete za kartu,cenu ili cak cekate dz ulaz stavite celu sezonu na papir pa vidite u kojoj varijanti ste vise potrosili.
P.S. Ovo je moje vidjenje i hvala bogu da su cenu za sever podigli na 300din jer sada ce tamo biti vise onih pravih navijaca za tu tribinu!!!

Reply
the doctor сеп 8, 2011 at 16:18

Ovako sigurno nece biti vise navijaca nego pre. Veliki broj vlasnika sezonskih je iz unutrasnjosti, ne dolaze na svaku utakmicu, a prilicno ce opasti broj prodatih dnevnih karata, tako da ce se brojnost znacajno smanjiti.

Reply
Pera сеп 8, 2011 at 12:15

Sta bre 300 dinara za sever ja imam sezonsku ali za mnoge druge je ovo bezobrazluk!!! Sad kad znaju da nema vise sezonskih za sever aj da udarimo cene jel tako?!

Reply
Nemanja сеп 8, 2011 at 12:26

Ja mislim da je ovo zbog devojaka,pa da se dođe ranije platiš 300 i odgledaš obe tekme…Imam i ja sezonsku pa ne brinem.

Reply
Dusan81 сеп 8, 2011 at 12:51

Nemoj odmah da se bunis , tih 100 dinara sto je skuplje nego pre , preskoci jedno pivo u toku nedelje i to je to , kad pogledas koje su cene karte i uporedis sa nekim stvarima koje kupujes cesto vidis da je karta za utakmicu sitnica , Sugave zvake su 60 dinara !?

Reply
Mirijevac сеп 8, 2011 at 13:59

Uopste nije puno,mozda kod nas ljudi nemaju para ali jednom u 2 nedelje moze da se izdvoji za Zvezdu,a ko je mislio unapred i hteo da izbegne dodatni trosak uzeo je sezonsku.Koliko kosta pljeskavica koja je iole ok,oko 200din,tako da cena od 300 za ulaznicu nije puno,necemo biti cepidlake kao neki cije usrano ime necu da izgovorim, Mi smo Zvezda i svi na Marakanu

Reply
Leon сеп 8, 2011 at 12:13

Znam da je off topic, ali nisam znao gdje ovo da postavim. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=08&nav_id=540513

Ovaj konobar i dalje šibicari kod nas?!

Reply

Leave a Comment