Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Звезда славила против Подгоричана

Кошаркаши Црвене звезде забележили су и трећу узастопну победу на припремама за нову сезону. Екипа Дејана Радоњића славила је против подгоричке Будућности резултатом 77:75.

Никола Ребић је наставио да пружа добре партије, па је био најефикаснији у победничком тиму против “ђетића“ са 15 поена. Двоцифрен учинак остварили су још Стефан Настић са 12 поена, Софоклис Скорцијанитис са 11 и Немања Дангубић који се зауставио на 10 поена. Стефан Јовић је забележио девет, Бранко Лазић седам, Рајан Томпсон шест, Марко Гудурић четири, а Марко Тејић три поена.

Међутим, на сајту КК Будућност статистика са овог сусрета се разликује када су у питању стрелци од података са званичног сајта црвено-белих:

Црвена звезда: Ребић 15, Дангубић 9, Митровић, Лазић 7, Јовић 9, Скорцијанитис 12, Апић, Тејић 3, Настић 12, Симанић, Давидовац, Томпсон 2, Гудурић 8.

Будућност: Суад Шеховић 24 (4 тројке), Суботић 13, Сеад Шеховић 8, Чарапић, Кук 4, Рикић 9, Славковић, Џозеф 10 (2 тројке), Марић 3, Радуновић, Илић 4.

Серију припремних утакмица Звезда наставља учешћем на Мега Лекс Купу у Краљеву предстојећег викенда. У суботу од 18 часова, баш у време почетка 149. фудбалског вечитог дербија, кошаркаши Црвене звезде састају се са солунским ПАОК-ом у краљевачкој Хали спортова, а други полуфинални пар чине Мега Лекс и турски Трабзон. У недељу се игра финале и утакмица за треће место, а све сусрете са турнира преносиће телевизија Спорт клуб.

Повезане вести

Leave a Comment