Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Лазић: Добра одбрана и заслужена победа

Борбени бек Бранко Лазић поново је водио велику битку на паркету са противничким кошаркашима, а у овом тријумфу је постао 56. играч у историји Црвене звезде који је премашио границу од 1.000 поена у дресу славног клуба са Малог Калемегдана.

– Добро смо отворили, градили смо резултат током читавог меча, нисмо им дозволили да се разиграју као на прошлом дербију, одрадили смо добар посао у одбрани и заслужено победили у овој првој утакмици – истакао је Лазић, поред кога се некадашњи НБА играч Саша Павловић поново није видео на терену, осим када је због добре одбране врсног дефанзивца црвено-белих добијао личне грешке у нападу.

– Они су хтели да направе брејк у првој утакмици, следећа је пред њиховим навијачима тако да су они ишли на то да добију. Било је доста нервозе са њихове стране, и са наше, али мислим да смо успели то да исконтролишемо и сходно томе смо и добили на крају.

Лазић очекује одговор ривала у другој утакмици, али истиче да његов тим зна шта му је чинити:

– Они ће сигурно показати реакцију, а на нама је да поновимо вечерашњу игру – рекао је кошаркаш са најдужим стажом у екипи, а након тога је прокоментарисао и сјајан потез, када је монструозно закуцао и одвео екипу на двоцифрену разлику:

– Тај један потез мање-више можда је повукао екипу, али опет најбитније од свега је да смо ми добро одиграли у одбрани, да смо их зауставили и свели на тај неки минимум поена.

Повезане вести

Leave a Comment