Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Дођите да поздравимо наше шампионе! Пионир 18 часова!

Прошла је еуфорија, страсти су се смириле, славље је готово, а такмичење у домаћој лиги се наставља. Црвена звезда у оквиру 5. кола КЛС дочекује екипу ФМП-а.

Оно по чему ће ова утакмица ипак бити посебна и јединствена јесте чињеница да ће бити прва пред црвено-белим навијачима након освајања АБА лиге. Због казне диспциплинске комисије, меч против Тамиша је одигран без присуства публике, тако да је промоција трофеја регионалног такмичења одложена за данас.

Поред сениорског тима, сви присутни ће моћи да се упознају и са пионирима, кадетима и јуниорима који су такође били најбољи у својим лигама. На тај начин ће бити уприличен јединствен дефиле црвено-белих кошаркашких шампиона свих узраста.

Улаз у београдски храм кошарке ће бити бесплатан. Чекали смо овај трофеј деценију и по, надали се, страховали, често и сумњали и губили наду. Али сада када је ту, дођите да заједно са јунацима који су га освојили уживамо у шампионском слављу. Јесте радни дан и термин је рано поподне, али после посла, после ручка, после читања новина или поподневне дремке, дођите у Пионир и поздравите наше шампионе!

Нека свуда грми около, нека се зна да је наша Звезда прва поново!

Црвена звезда Телеком – ФМП, понедељак, 18:00, хала Пионир

Повезане вести

Leave a Comment