Moja Crvena Zvezda
Архива

Poruka FK Crvena zvezda navijačima

Dragi Zvezdaši,

Pred nama je duel sa Renom i bitka za plasman u Ligu Evrope. Proteklih dana ste ponovo pokazali koliko volite svoj klub čekajući satima u redovima da kupite karte za utakmicu. Naša Marakana će biti ispunjena do poslednjeg mesta. Ponovo ćemo stvoriti najlepšu fudbalsku atmosferu u Evropi. Navijajmo od prvog do poslednjeg minuta, ne štedimo dlanove i grla i nosimo naš tim do pobede. Pokažimo da smo zaista dvanaesti igrač našeg tima, da smo ti koji donose prevagu i da je Marakana neosvojiva tvrđava. Budimo uz naše momke koji će dole na travi srce da ostave za našu pobedu, kako se kaže u jednoj od naših najlepših pesama.

Navijajmo za našu Zvezdu i pokažimo poštovanje prema našem rivalu iz Francuske. Igramo sa snažnim klubom koji je u vrhu jedne od najjačih fudbalskih liga na svetu. Igramo sa gostima iz prijateljske Francuske. Navijajmo u duhu fer pleja, bez upotrebe pirotehničkih sredstava, bez šovinizma i rasizma. Pokažimo da neizmerno volimo svoj klub i svoju zemlju ali i da cenimo naše sportske protivnike.

Odbrojavanje je počelo. Čeka nas najmanje tri sata bespoštedne borbe u Beogradu i Renu. Uspeh možemo da ostvarimo samo zajedno – igrači, treneri i naše pristalice. Zajedno smo stvarali najlepšu fudbalsku istoriju na Balkanu, pobeđivali moćnije i bogatije, proneli slavu našeg kluba širom planete i naterali svakog protivnika da nas se boji. Danas ispisujemo novu stranicu slave!

Повезане вести

1 comment

veki дец 1, 2012 at 14:52

😳 😀 😯 😡 :facepalm:

Reply

Leave a Comment