Moja Crvena Zvezda
Архива

Kvartet ostaje crveno-beli

Cvetković i Lešić
Cvetković i Lešić ostaju Zvezdini

Tokom današnjeg dana pojavile su se informacije na sajtu Žurnala, kao i na sajtu kosarka.rs, da dosadašnji prvotimci Crvene zvezde zbog nedavnog spajanja sa FMP Železnikom mogu da potpišu ugovore sa kime žele, odnosno da su slobodni igrači i da bi lako mogli da napuste klub.

Reč je pre svega o Cvetkoviću, Nedoviću, Lešiću i Nikoliću. Ove informacije demantovao je predsednik našeg kluba, Nebojša Čović.

„Sa svim igračima obavljen je razgovor. Mislim na Nemanju Nedovića, Uroša Nikolića, Aleksandra Cvetkovića i Savu Lešića. Takođe, kolektivan razgovor, pred ostatkom tima obavljen je sa Nedovićem i Cvetkovićem. Svi oni su sa oduševljenjem prihvatili novi projekat i iskazali želju da nastave da igraju u Crvenoj zvezdi“, rekao je Čović i dodao:

„Priča koja pokušava da se provuče kroz pojedine medije, samo govori o namerama pojedinaca prema Zvezdi. Bilo bi dobro da ti isti izađu i javno kažu ime i prezime, da bi navijači i ljubitelji kluba saznali ko radi na pokušaju rušenja Zvezde i otimanja njenih igrača. Ako se to nastavi i oni ne budu imali hrabrosti da se predstave, mi ćemo ih razotkriti.

Očigledno je da su pojedini mediji veoma brzo krenuli sa „sočnim“ poluinformacijama i traženjem senzacija tamo gde ih nema, kako bi na bilo koji način uneli i malo pometnje u naš košarkaški klub, što je nešto što čine sa fudbalskim već dugi niz godina. Na sreću, ako postoji osoba koja ume adekvatno da odgovori na takve provokacije, to je definitivno Nebojša Čović.

Повезане вести

4 comments

Leave a Comment