Moja Crvena Zvezda
Архива

Važno! Rezervacije za istok

Obaveštavamo sve navijače koji su za predstojeću utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv francuskog Rena, putem Call centra u petak, subotu i nedelju rezervisali karte za istočnu tribinu, da ulaznica za ovaj deo stadiona nema. Naime, prema ugovoru o sponzorstvu kompanija „Gasprom“ ima pravo na kontigent karata, i oni su tu opciju za predstojeći meč u potpunosti iskoristili.

Usled toga, svi vi koji ste tokom navedenih danarezervisali „Istok“, imaćete mogućnost da prilikom preuzimanja karata izaberete drugu opciju, odnosno moći ćete da se odlučite da li želite meč da posmatrate sa „zapada“ ili sa „juga“. Cene ovih ulaznica su zapad: 1300 dinara, dok je južna tribina 600 dinara. Takođe, ukoliko prilikom podizanja rezervacija velika većina izvrši zamenu svojih ulaznica za zapadnu tribinu, ostali će biti primorani da preuzmu karte za „jug“, i obrnuto.

Crvena zvezda se izvinjava zbog novonastale situacije koja je proizašla kao posledica neverovatnog interesovanja za meč u četvrtak.

Повезане вести

20 comments

Leave a Comment