Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Бесплатне карте добровољним даваоцима крви

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком и овог пута подржао је акцију добровољног давања крви у организацији удружења грађана Делије Север. Акција која је под слоганом „Црвено-бела крв“ шести пут спроведена у дело у медија центру стадиона „Рајко Митић“ поново је окупила велики број младих људи који ће овим племенитим чином помоћи да се спасу многи животи.

Импозантно је изгледала сала за конференције за медије на стадиону Рајко Митић у којој је око 13 сати било више од 50 људи који су у дугачком реду стрпљиво чекали да дају крв. У тим тренуцима појавили су се и првотимци црвено-белих Никола Ребић и Марко Тејић чији је долазак пријатно изненадио све присутне. Звездини полетарци поздравили су се навијачима, медицинским особљем које је вредно радило и потом поделили улазнице за меч са Жалгирисом. У неформалним разговорима добијали су само једну поруку: „Победите Литванце“.

– Ово је заиста изванредна акција и јако ми је драго да је КК Црвена звезда пружила подршку на тај начин што је даваоцима крви обезбедила улазнице за меч са Жалгирисом. Заиста сам поносан на наше навијаче који су овим гестом и одазивањем у оволиком броју показали велику хуманост. Делије су доказале да су оригиналне и заиста најбољи навијачи на свету. Видео сам колики је био ред, велики број људи је чекао да да крв и то заслужује сваку похвалу – рекао је Марко Тејић и потом додао:

– Чуо сам да су прошле године Звездини навијачи на овом истом месту окупили 404 добровољна даваоца крви и да је то био својеврстан рекорд. Надам се да ће овог пута Делије оборити тај рекорд и да ће тиме послати најбољу могућу поруку хуманости – закључио је Тејић.

Повезане вести

Leave a Comment