Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Краљеви закуцавања забављају публику против Жалгириса

Кошаркашима Црвена звезде Телеком у четвртак од 20 сати и 45 минута у Комбанк арени предстоји врло важна утакмица шестог кола Е групе Евролиге. Ривал црвено-белима биће литвански Жалгирис па се очекује врло занимљив меч. Нема сумње да ће бити много узбуђења током 40 минута игре, али ништа мање забавно неће бити ни у полувремену ове утакмице. Наиме, КК Црвена звезда Телеком је у сарадњи са спонзором ИДЕА организовала наступ акробатске групе „Dunk Kings“ која ће забављати публику атрактивним закуцавањима у паузи између друге и треће четвртине.

Врхунски шоу програм који Краљеви закуцавања изводе широм света биће у прилици да види и Звездина публика чиме ће се додатно увеличати кошаркашки спектакл у дуелу са Жалгирисом. Део њихових атрактивних потеза можете погледати ОВДЕ.

Позивамо навијаче да у што већем броју дођу у Комбанк арену, подрже Црвену звезду у намери да забележи још једну победу и уживају у занимљивом програму, налик оном које имамо прилике да виђамо у НБА лиги.

Треба истаћи да карата за дуел са Жалгирисом још има у продаји, али позивамо навијаче да на време резервишу своја места јер је за само четири сата првог дана продаје (уторак до 14 сати) већ продато 4500 улазница. Ако се у обзир узме и приближно идентичан број сезонских карата који је у оптицају то практично значи да је половина капацитета Комбанк арене већ попуњена.

Улазнице се могу купити на свим продајним местима Евентима (Комбанк арена, ТЦ Ушће, Дом омладине, Билет центар и још 100 продајних места широм Србије) по ценама од 600, 900, 1200 и 1500 динара.

Цене појединачних карата у луксузно опремљеним SKY BOX-овима који се налазе на нивоу 300 коштају 5.000 динара, а SKY BOX-ови у Комбанк арени броје 10 или 15 места. Улазнице за почасна места тик уз терен (Court seat) коштају 10.000 динара.

Још једном посебно наглашавамо да куповином улазница навијачи на најдиректнији начин финансијски помажу клубу у намери да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Повезане вести

Leave a Comment