Moja Crvena Zvezda
Архива

Dominacija devojaka u crveno-belom na debiju!

Igračice Crvene zvezde

Ženski fudbalski klub Crvena zvezda odigrao je danas, kako smo i ranije pisali istorijski meč protiv ekipe Nives iz Knjaževca. Da ovaj meč ne bude zabeležen samo po tome što je prvi u istoriji našeg kluba, pobrinule su se fantastične devojke u crveno-belom, koje su deklasirale domaću ekipu rezultatom 9:0!

Fantastičan start sigurno će uliti dodatnu dozu samopouzdanja našim igračicama, koje su najavile žestoku borbu za vrh tabele i pored dosta jakih protivnica, Mašinca, Napretka, Spartaka. Nadajmo se da će ova pobeda biti samo prva u nizu i da ćemo i narednih nedelja pratiti ovakve partije naših fudbalerki!

Bukvalno smo odmah iz autobusa izašli na teren, devojke su bile pomalo „ukočene“ i to se primetilo na početku meča. I pored rezultata od 3:0, posle prvih četrdeset pet minuta nismo bili zadovoljni. Očito je bilo da su moje igračice bile u grču i da je teret prvog meča u sezoni učinio da pokažu svoje pravo lice tek u nastavku utakmice – izneo je svoje utiske trener Darko Stojanović.

Podatak koji najbolje govori o nadmoći crveno-belih dama je i taj da smo pri rezultatu 9:0, promašili četiri – pet zicera i da je konačni ishod mogao biti još ubedljiviji. Golove su postigle, Jovana Damjanović četiri, dok su se Katarina Đorđević, Ivana Bobić, Nada Živanović, Aleksandra Dobrosavljević i Ivana Erac po jednom našle u listi strelaca.

I pored visoke pobede koja dobija još više na značaju ako se zna da sve ekipe protiv Crvene zvezde borbenošću, zalaganjem i željom prevazilaze svoje mogućnosti, neću dozvoliti euforiju u našim redovima. Knjaževac ne može da bude realan pokazatelj naših kvaliteta, one su novajlije u ligi i mislim da im je glavni cilj opstanak u elitnom društvu. Svoju pravu snagu i realnu sliku kvaliteta dobićemo u narednim utakmicama u kojima nas očekuju daleko teži protivnici – zaključio je trener naših devojaka.

Svaka čast devojke!

Повезане вести

26 comments

Leave a Comment