Moja Crvena Zvezda
Архива

Pešić već na treninzima, Skupština od 18 sati

Svetislav Pešić
Svetislav Pešić

Kako objavljuje „Mondo“, Svetislav Pešić je sinoć prisustvovao treningu košarkaša Crvene zvezde i FMP Železnika, i tako dodatno podgrejao priče o preuzimanju novoformirane ekipe.

Kari je navodno odgledao i trening Radnički Basketa, ekipe koja bi trebala biti treći tim Crvene zvezde naredne sezone, a sastavljena od najtalentovanijih juniora „limenki“ i našeg kluba.

Pešić je u sredu viđen na aerodromu prilikom dolaska u Beograd, ali nije davao nikakave nove izjave o preuzimanju ekipe. Međutim, prostrujale su informacije da je on još koliko juče parafirao ugovor sa Crvenom zvezdom na 1 + 1 sezonu.

Koliko je sve istinito, saznaćemo danas, za kada je zakazana Skupština, od 18 sati. Očekuje se da Nebojša Čović bude predložen i proglašen za predsednika kluba, Živorad Anđelković za predsednika nove Skupštine, a Svetislav Pešić za trenera. Sportski direktor bi, prema informacijama koje kruže više od mesec dana, trebao biti Davor Ristović, kadar FMP-a.

Novoformirana ekipa, sastavljena od ponajboljih igrača FMP-a i Crvene zvezde, trebala bi da otputuje u ponedeljak na pripreme, tokom kojih bi trebala da bude jača za dva strana i verovatno dva ili tri domaća igrača. Praktično, tim pojačanjima tim bi dobio prvu petorku, koja bi uz Lešića, Nikolića, Nedovića, Čovića, Radivojevića, Ilića.. koji bi popunili roster od 12-14 igrača, konkurisala već naredne sezone za što viši plasman na svim frontovima.

Dan odluke za KK Crvena zvezda, konačno je stigao.

 

Повезане вести

16 comments

Leave a Comment