Moja Crvena Zvezda
ПрипремеТрансфериФудбал

Adžić: „Čeka se još štoper“

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić pričao je o aktuelnim temama u Crvenoj zvezdi, prelaznom roku, kao i o potezima koji tek slede.

– Ono što smo prodali, prodali smo. Mislim da odlazaka, barem što se tiče igrača koji igraju na vitalnim pozicijama, neće biti. Još uvek nam nije popunjeno mesto štopera, i to ćemo gledati da u najskorije vreme popunimo. Bilo je razgovora sa više defanzivaca, a trenutno smo u kontaktu sa dvojicom. U najskorije vreme ćemo imati odgovor. Mislim da smo napravili dobar tim, igrači dobro rade – rekao je Adžić.

Adžić je svestan da je povreda Pašeka veliki hendikep za ekipu.

– Zadesio nas je veliki maler, jer je Pašeko igrač na kojeg smo polagali velike nade. Nažalost, polomio je nogu. Robert Prosinečki nije zahtevao novog igrača na toj poziciji, kaže da ima zamena. Videćemo, ali i ako dovedemo igrača, biće to šestomesečna pozajmica, dok se Pašeko ne oporavi – jasan je Adžić.

Sportski direktor Zvezde smatra da će bez obzira na protivnika, Zvezda morati da pruži maksimum kako bi se plasirala u narednu fazu takmičenja.

– Scenario iz prošle sezone ne sme da se ponovi, iako nema više lakih protivnika jer danas svi igraju fudbal. Koga god da dobijemo, moraćemo maksimalno da se potrudimo da bismo prošli dalje. Svaka utakmica je za nas biti ili ne biti. Znamo da Zvezda četiri godine nije uzela titulu, da je ove godine titula prioritet. U Ligi Evrope takođe dugo nismo igrali i zato je i mnogo bitno da uđemo u grupe. Moramo dati sve od sebe da ispunimo sve te ciljeve.

Iako bi eventualna utakmica protiv Hajduka bila dobra sa fudbalske strane, Adžić smatra da je za Zvezdu bolje da dobije slabijeg protivnika.

– To bi bio jedan veliki derbi, gde bi verovatno bio i pun stadion. Bila bi to prava utakmica, ali mislim da bih za ovaj deo priprema, i za prvu utakmicu, više voleo neku malo slabiju ekipu – kaže Adžić.

Повезане вести

16 comments

Leave a Comment